Nieuws

Volgen op

MO17-1 verliest KNVB bekerfinale na slijtageslag

De Mo17-1 speelde zaterdag de KNVB bekerfinale tegen de Zouaven MO17-1. Het werd een zeer spannende wedstrijd waarin beide teams kansen kregen en de strijd vrij gelijk op ging, maar waar De Zouaven uiteindelijk vanaf de strafschopstip aan het langste eind trok.

IJsselmeervogels kwam vrij snel op voorsprong en had de druk er goed op. Helaas viel net voor rust de gelijkmaker en we gingen met een gelijkstand de rust in. Na wat omzettingen in het team gingen de meiden weer lekker. Willemiek die ook de 1-0 maakte wist ook de nr 2 binnen te schieten. Onze verdedigers stonden de tweede helft als een huis en hadden het goed onder controle. Maar vijf minuten voor tijd sloeg het noodlot toe. Een vrije trap van de Zouaven wist binnen de palen te belanden en het stond weer gelijk.

Verlenging was het gevolg en het werd een ware uitputtingsslag op het warme kunstgras bij Legmeervogels in Uithoorn. Penalty's moesten worden genomen om een uitslag te forceren. Dit is een loterij en helaas trokken wij met 1 doelpunt verschil aan het kortste eind.

De teleurstelling was groot maar wat kunnen deze meiden trots op zichzelf zijn. Ze stonden natuurlijk niet voor niks in de finale van de KNVB beker. Wij feliciteren De Zouaven MO17-1 met de overwinning na deze sportieve finale. En de complimenten voor: Amber, Angelique, Birthe, Britt, Djina, Esra, Evita, Fleur, Joanne, Kyra, Milou, Naomi , Nicole, Romy, Sharai en Willemieke, wat een topteam zijn jullie!!!! IJsselmeervogels is trots op jullie, een reclameplaatje voor het meidenvoetbal.