Nieuws

MO19-1 behaalt halve finale

IJsselmeervogels MO19-1 is er woensdagavond in geslaagd de halve finale te bereiken van de districtsbeker. In Houten werd Delta Sports ’95 MO19-1 met maar liefst 1-6 verslagen.

MO19 1 beker2

Al na zeven minuten kwam MO19-1 op voorsprong tegen de Houtenaren om nog voor rust de score uit te breiden tot 0-2. In de tweede helft bouwde de Rooie meiden de score razendsnel uit tot maar liefst 0-5. In de slotfase moest IJsselmeervogels toch nog capituleren en werd het 1-5, maar het slotakkoord was toch voor de Rooien door via een fraaie treffer de 1-6 te maken.

Wie de tegenstander zal zijn in de halve finale is nog afwachten. Komend weekend zijn de meiden vrij, maar volgende week zal de focus weer moeten op de competitie waarin IJsselmeervogels MO19-1 de koppositie inneemt met nog vier wedstrijden te gaan. Dan wacht Cobu Boys MO19-1, dat momenteel de vierde plek inneemt op de ranglijst.