Nieuws

Volgen op

Mooie bekerresultaten O19-1 en O17-1

Afgelopen zaterdag werden de kwartfinales voor de beker afgewerkt. We zijn trots op de prestaties van de O17-1 en O19-1. Beide teams hebben zich geplaatst voor de halve finales!!!

IJsselmeervogels O17-1

Voor de uitwedstrijd tegen Nieuwland moest dit team al vroeg spelen. Geheel in de opleidingsvisie van IJsselmeervogels speelde O17-1 met 2 spelers van O15-1 (Douwe en Alexander). In een wedstrijd waarbij de O17 duidelijk de betere ploeg was, werd met een magere 0-1 de halve finale bereikt. De matchwinner was Tariq, maar ook de verdediging verdient een groot compliment.

IJsselmeervogels O19-1

Dit team moest tegen het op papier zeer sterke Huizen spelen. Huizen speelt mee om de bovenste plaatsen in de derde divisie, waar onze O19-1 in de subtop van de vierde divisie speelt. Ook O19-1 speelde met een verjongd team, omdat doelman Jan van Willige met het 1e mee moest. Zo speelden Julian en Cem uit de O17-1 mee. In een gelijk opgaande wedstrijd werd er gerust met een 2-2 tussenstand (doelpunt van Sergio en een penalty Dylan). Na de thee was onze O19-1 duidelijker de bovenliggende partij en via penalty van Mark en een beauty van Bie werd het uiteindelijk 4-2.

We feliciteren Wouter en Charly met hun team en wensen beide teams veel succes in de komende weken!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen