Nieuws

Volgen op

Start Kleine Rooie Vogels

Het seizoen 2016-2017 is voor veel teams al weer begonnen. Uiteraard wordt het dan ook tijd voor onze jongste leden om weer te beginnen. Elk jaar starten we met een ouderavond waar verteld wordt waar we bij IJsselmeervogels voor staan en wat we gaan doen het aankomende jaar. Daarna zullen de trainingen en de wedstrijden van start staan.

Ouderavond

Daarom willen we jullie graag uitnodigen voor de ouderavond die gehouden zal worden op dinsdag 6 september van 19.30 tot 20.30 uur in het sponsorhome de "Salentein Lounge" boven de tribune. De ingang van de Salentein Lounge is bereikbaar via het midden van de tribune, dan de hal inlopen, rechtdoor de deuren door en links de trap op.

Kent u ouders waarvan hun zoon of dochter nog niet bij de Kleine Rooie Vogels lid zijn maar wellicht dit wel willen gaan doen aankomend seizoen, deze ouders zijn ook van harte welkom. Nodig deze ouders uit of neem ze mee!

Eerste training

De eerste training zal gegeven worden vanaf woensdag 7 september door Joop Brand en Abram Bos. De training vindt plaats op veld 1.De volgende groepen worden dan verwacht:

Van 14:00 uur tot 15:00 uur: KRV1 en KRV2

Van 15:00 uur tot 16:00 uur: KRV3 en KRV4

Eerste wedstrijd

De eerste wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 10 september vanaf 9.00 uur op veld 1. Meer informatie hierover volgt per e-mail.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen