Nieuws

Volgen op

Start Voetbalschool JO12 t/m JO13

We zijn als IJsselmeervogels blij om te kunnen melden dat we deze week ook kunnen starten met de Voetbalschool voor voormalige D-pupillen.

 

Donderdag 29 september gaat de Voetbalschool voor JO12 t/m JO13 van start. Met een team van 5 ervaren en beginnende trainers zullen we de kinderen op een juiste technische wijze begeleiden bij het ontwikkelen van hun kwaliteiten als voetbalspeler.

Het uitgangspunt is daarbij dat het kind volledig baas over de bal is, waardoor hij nog meer trucjes kan doen en zodoende nog meer plezier in het spelletje heeft.

Er wordt gewerkt volgens een vast stramien en we starten met een centrale warming up waarin de balbehandeling getraind wordt. Daarna worden de kinderen in groepjes met een eigen trainer ingedeeld, en dan wordt de Coerver methode toegepast, die per leeftijdscategorie verschillend is.

Passend bij de eigen leeftijdsspecifieke kenmerken worden de weerstanden per leeftijdsjaar veranderd en aangepast, zodat elk jaar er een duidelijk veranderend beeld te zien is.
Natuurlijk sluiten we de training af met partijtjes, zodat het getrainde direct geoefend kan worden in een echte wedstrijdsituatie.

Praktische informatie:

18.00-19.00 uur: Voetbalschool voor JO12-2, JO12-3 en JO13-3
De JO12 teams trainden dan al regulier, maar we verwachten dat we zo een betere invulling aan hun opleiding kunnen geven. Er zullen dan ook geen extra kosten aan vast zitten.

Vergeet niet zelf te zorgen voor drinken en wees op tijd aanwezig.

De data van de trainingen (op veld 4) in het najaar zijn:
- 29 september
- 6, 13, 20 en 27 oktober
- 3, 10, 17 en 24 november
- 1, 8 en 15 december

Graag ontvangen we de afmelding van de kinderen voor 12,00 uur op b.bouwnet@upcmail.
Dan kunnen we de training, waar nodig, nog aanpassen.

We hebben er zin in en kijken uit naar jullie komst!

Sipke Ausma, ook namens de andere trainers.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen