Nieuws

Volgen op

Thuistoernooi Onder-9 en Onder-8 groot succes

Na een aantal jaren zonder thuistoernooi was het zaterdag weer geweldig om te zien hoe 32 teams tegen elkaar streden in zeven poules. Dit alles in een uitermate sportieve sfeer en ook de aanwezig EHBO heeft maar bij een beperkt aantal deelnemers hulp hoeven te verlenen.

We danken de teams van VV Eemdijk, SV Spakenburg, vv Eemdijk , sv Baarn, Cobu Boys, SDO, BFC, SDC Putten, SDV Barneveld, SV Huizen, vv Woudenberg, SO Soest, sv Baarn, Victoria 1893, Sporting Martinus , Delta Sports ’95, De Meern, CDW), Kozakken Boys en Hercules Zaandam voor hun deelname en zien al weer uit naar volgende jaar.

JO89 1

De winnaars van elke poule gingen naar huis met een mooie beker voor de eerste prijs en alle deelnemers ontvingen tijdens de prijsuitreiking een medaille als herinnering aan deze dag. Gelet op de vele positieve reactie zal daar zeker een vervolg op komen.

JO89 2

Naast de deelnemers is een toernooi niet te organiseren zonder de inzet van veel vrijwilligers binnen de club. Wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, horecateam, facilitair, media, etc. dank jullie wel voor jullie geweldige inzet.

JO89 3

De toernooicommissie zit verder niet stil. De. verbeterpunten nemen we gelijk mee voor zaterdag 10 juni, want dan staat het thuistoernooi op de agenda voor de teams Onder-10 en Onder-11.

JO89 4b

Tekst: Toernooicommissie IJsselmeervogels
Foto's: IJsselmeervogels Media / Rob van Willige (album)

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen