Nieuws

Volgen op

Updates JO19-1 en JO17-1

Zowel de JO19-1 als de JO17-1 doen het goed in de competitie. Daarnaast spelen beide teams komende zaterdag de halve finale in de bekercompetitie...

JO19-1

Afgelopen zaterdag heeft de JO19-1, zonder zelf te spelen, de nacompetitie voor promotie naar de 3e divisie bereikt. Na de degradatie van het afgelopen seizoen, moest er een volledig nieuw team gebouwd worden van met name de oude B1. Na een moeizame eerste seizoenshelft, ging het vanaf de winterstop draaien en heeft de brigade van Charly Olf, op het gelijke spel tegen de blauwe buren na, alles gewonnen met 21 goals voor en slechts 1 goal tegen in zes wedstrijden.

Na deze geweldige inhaalrace staat de JO19-1, gedeeld tweede en is met nog 2 wedstrijden te gaan onbereikbaar geworden voor Be Quick en Spakenburg. We feliciteren het jonge team en de staf met dit resultaat. Komende zaterdag speelt de JO19-1 de halve finale voor de beker tegen en bij KFC.

JO17-1

Dit team, onder leiding van Wouter Zewuster, draait een heel goed seizoen. Na het kampioenschap van vorig seizoen, draaien ze mee in de subtop van de 3e divisie. En dat ondanks het feit dat er geregeld spelers mee doen bij de JO19-1. In de competitie kunnen ze nog de nacompetitie halen!

Zaterdag speelt de JO17-1 thuis de halve finale in de bekercompetitie tegen De Foresters. De wedstrijd begint om 12.15 uur en het is een heerlijke wedstrijd om deze voetbalmiddag mee af te trappen, voordat u bij het eerste tegen Scheveningen kunt gaan kijken. Kom deze Rooie Krijgers komende zaterdag steunen!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's