Nieuws

Volgen op

Vriendinnendag wederom een succes

Een dag waar alle meiden al weken of zelfs maanden naar uitkijken, de vriendinnendag van IJsselmeervogels. 23 juni was het dan weer zover. Met een aanmeldingsaantal van 90 meiden, kan er weer gesproken worden van een succes. Verschillende meiden die voor de eerste keer hun voetbalschoenen aan zouden trekken. Om half 5 kwamen de meisjes naar het veld om allereerst een mooi plekje te vinden in de tent.

Daarna werd er lekker kibbeling en patat gegeten. Tussen de meiden zat een verrassing, er waren namelijk meiden van PEC Zwolle aanwezig. Waaronder onze eigen Esmee de Graaf, die in de jeugd in meisjesteams heeft gevoetbald.

Vriendinnendag 1

Na het eten was er een clinic/bootcamp variant. De meiden van PEC Zwolle krijgen voetbalspelletjes onder hun leiding. Maar zo werd er ook getouwtrek, spijkerbroek gehangen en een parcours afgelegd onder netten en door banden heen. De meiden hadden veel plezier.

Na de spelletjes werden de pyjama's aangetrokken en ging het feest nog door in de kantine. Allereerst konden de meiden handtekeningen krijgen van de meiden van PEC Zwolle. Daarna was er een disco en kwam de sprookjesbol de meiden schminken.

Vriendinnendag 2

Rond een uurtje of 23.30 was het tijd voor de jongste meiden om naar bed te gaan. Op dat moment maakte de oudere meiden zich klaar voor een spooktocht. Vele meiden waren bang en hadden al zenuwen. Wat zou er dit keer gebeuren... de meiden werden bij de sporthal afgezet en moesten door een donkere ruimte waar spoken verstopt waren. Er werd veel gegild. Maar achteraf vonden de meiden het ontzettend leuk.

Na de spooktocht gingen alle meiden naar bed. In de ochtend werd het funtoernooi klaargezet. Met weer nieuwe spelletjes, zoals: bungeevoetbal, voetbaldribbelparcours, bubble voetbal. Ondanks de regen hadden de meiden veel plezier. Na de spelletjes kregen de meiden een goodiebag. De goodiebag is een gave linnentas met vriendinnendaglogo met lekkere dingen en een vriendinnendagstrandbal.

Vriendinnendag 3

Daarna konden alle meiden lekkere poffertjes halen.
De meiden maken deze zomer kans op een prijs als ze een leuke zomerfoto maken met de strandbal. Dus meiden, vergeet deze foto niet te posten op de vriendinnendagfacebookpagina.

Als organisatie willen wij alle meiden, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor de opnieuw geslaagde vriendinnendag! Zonder jullie was het niet mogelijk.

Tot volgend jaar.

Vriendinnendag 4

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
jan
Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Jong FC Utrecht - SC Cambuur
Sportpark de Westmaat

9
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's