Nieuws

Volgen op

Kandidaat-bestuurslid Peter Bronkhorst stelt zich voor

Graag stel ik mij aan u voor! Maar eerst… Waarom stel ik mij graag aan u voor? Ik werd enkele weken geleden door Frank van den Bos benaderd om na te denken over de functie bestuurslid met de portefeuille Evenementen. Na een vruchtbaar en goed vervolggesprek met het bestuur heb ik vervolgens mijn volmondig JA-woord gegeven. Ik wil ervoor gaan het goede werk van het aftredende bestuurslid, Esmeralda van Halteren, voort te zetten. Een grote eer en een mooie uitdaging!

Nu verder met het voorstellen:
Mijn naam is Peter Bronkhorst en ik ben 54 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Hierden. Sinds 1992 woon ik naar volle tevredenheid in Bunschoten-Spakenburg. Tegelijk ben ik vader van twee – fantastische kinderen, Marc (18) en Romy (14). Romy voetbalt in de MB1 en Marc heeft zich al menig keer van z’n vrijwillige kant laten zien, onder andere bij de organisatie van de Koningsdag. Wij zijn duidelijk een rood gezin en we zijn trots deel uit te mogen maken van zo’n mooie en grote club!

Met veel plezier werk ik bij de Koninklijke Marine onder andere als instructeur, administrateur, kasbeheerder of budgetbewaker. Door verschillende vaarperiodes, buitenlandse oefeningen en uitzendingen met het Korps Mariniers naar o.a. Cambodja, Albanië, Ethiopië & Eritrea en Irak… heb ik heel veel van de wereld gezien. Met ingang 1 mei 2017 hoop ik van mijn functioneel leeftijdsontslag te gaan genieten.

Bij IJsselmeervogels heb ik in het verleden in het veteranenelftal gespeeld. Verder ben ik jarenlang leider geweest. Later heb ik nog opgetreden als keeperstrainer en coördinator. Mede dankzij IJsselmeervogels heb ik veel sociale contacten kunnen leggen met mensen uit het dorp. Ik ben als “vreemde” goed ingeburgerd, zeg maar. Mijn interesse in sport en mijn eigen sportiviteit kan ik botvieren binnen deze vereniging.

Ik hou van wandelen. Verder fiets ik graag, loop hard en ben ik genieter van doorgaans alle balsporten.

Wat doe ik momenteel voor de vereniging? Ik ben verantwoordelijk voor de financiën binnen de Horecacommissie en fluit elke zaterdag nog een wedstrijd. De afgelopen jaren heb ik in prettige samenwerking met Wouter De Boer de Feestmarkt/Koningsdag mogen organiseren. Wij gaan ook dit jaar weer samenwerken voor editie 2017! Met veel plezier ben ik verantwoordelijk geweest voor de organisatie van het evenement ‘Let’s Workmate’ in het sponsorhome.

Het organiseren van evenementen zit in mijn bloed. Mede door een ‘zuinige’ blik op de kosten probeer ik een goede balans te vinden tussen de benodigde ingrediënten die een evenement tot een geslaagde actie maken. Bij die evenementen staan de supporters en de sponsoren voor mij centraal. Zij moeten het naar de zin hebben!

Ik wil graag, met de laatste maanden van dit seizoen in zicht, aan de slag als bestuurslid commerciële zaken. Ik hoop dan ook dat u tijdens de komende ledenvergadering instemt met mijn voordracht, zodat ik aan de slag mag gaan!

Ik ben er klaar voor en ga mijn uiterste best doen voor u en de mooiste amateurclub van Nederland: IJsselmeervogels!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen