Nieuws

Volgen op

Webstore merchandise Jumbospaaractie open

Het was even wachten en velen zagen het met veel plezier tegemoet: de plaatjes verzamelactie van de Jumbo! Ook de verkoop van verschillende artikelen met je eigen afbeelding is nu gestart via een special webshop.

Uniek was de mobiele 3D-studio die onze vereniging hiervoor in december aandeed. Hierdoor kon er een speciale opname genomen worden die het mogelijk maakt een avatar (voor bijv. FIFA) of een pop van jezelf te bestellen. Hiernaast zijn ook “gewone” merchandise artikelen te bestellen maar het mooiste is je eigen, unieke spaaralbum welke afgelopen zaterdag werd uitgereikt met dank aan Jan van Wincoop!

Afgelopen maandag was het startsein bij de Jumbo voor de spaarkaartjes om je mooie album mee te vullen. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvangt iedere klant bij de Jumbo een setje van 5 voetbalplaatjes van je favoriete voetbalclub, natuurlijk kies jij voor die van IJsselmeervogels! Verder zijn er elke week ook plaatje te krijgen bij een aantal geselecteerde producten, zodat je album nog sneller gevuld kan worden.

jumbo avatarjumbo mokjumbo popjumbo sleutelhanger

Afgelopen zaterdag zijn alle persoonlijke albums uitgedeeld aan alle leden, leiders en trainers die gefotografeerd zijn hiervoor. Met de QR-code op de voorkant kun je op internet je eigen 3D-opname bekijken en ook kun je op die site producten bestellen met jouw beeltenis erop.

Zoals jullie in het album hebben kunnen zien, zijn er voor de leden mogelijkheden om verschillende merchandise-artikelen te bestellen via www.myclubstore.nl/vvijsselmeervogels. De winstmarge van iedere bestelde mok, poster en sleutelhanger komt ten goede aan onze club. 

Belangrijk om te weten is dat er 2 levermomenten zijn voor alle bestelde artikelen. Deze zijn ook duidelijk vermeld op de pagina’s van My Club Store. Hieronder voor jullie nog even op een rijtje:
Uiterlijke besteldatum: zondag 25 februari - Levering in week 13 (26 maart t/m 1 april)
Uiterlijke besteldatum: zondag 25 maart - Levering in week 18 (30 april t/m 6 mei)

Let op: na 25 maart is er dus geen mogelijkheid meer om merchandise-artikelen te bestellen. De merchandise-bestellingen zullen in 2 batches worden verzameld en geleverd. De bestellingen worden geleverd bij de Jumbo. De leden ontvangen, indien er iets besteld, een e-mail met de bevestiging dat de bestelling op te halen is bij de Jumbo.

jumbo totaal

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen