Nieuws

Volgen op

Nationaal dovenelftal actief op de Westmaat

Afgelopen woensdag organiseerde het nationale voetbalelftal van de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) een open training op het hoofdveld van IJsselmeervogels. Doel van de training was om de nieuwe bondscoach kennis te laten maken met het dovenvoetbal en de dove en slechthorende veldvoetballers en om een eerste selectie te maken voor het nationale dovenelftal (NDE).

Na afloop volgde in de kantine van IJsselmeervogels de ondertekening van het contract met de nieuwe bondscoach. De nieuwe bondscoach is een bekende van IJsselmeervogels: Harold van Ineveld was van eind 2009 tot midden 2012 ruim 2,5 jaar actief als hoofd opleidingen bij de Rooien. Hierna was Van Ineveld verbonden aan DOVO, FC Twente, Sportlust ’46. Daarnaast was hij sinds maart 2012 als jeugdcoach bij de KNVB actief. Van Ineveld tekent een contract tot 31 december 2017.

IJsselmeervogels is trots dat het als facilitator mocht optreden voor deze specifieke doelgroep en feliciteert Harold van Ineveld met zijn verbintenis aan het nationale dovenelftal. 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen