Nieuws

Volgen op

Update info IJsselmeervogels - Katwijk

Voor een goed verloop van de wedstrijd IJsselmeervogels - Katwijk is door gemeente en politie, in overleg met de clubs, een aantal afwijkende afspraken gemaakt.

Update 6 april: gezien de grote belangstelling voor deze wedstrijd kunnen we zaterdag helaas geen tribuneplaatsen meer bieden aan houders van een bestuurspas Tweede Divisie, met uitzondering van degenen die zich eerder hebben gemeld via de sponsorcommissie. Uiteraard kunt op vertoon van uw pas wel een toegangsbewijs voor een staanplaats krijgen. We vragen uw begrip voor deze maatregel.

Ook voor leden van de pers die een zitplaats nodig hebben is het zeer aan te bevelen om zich aan te melden via [email protected].

Voor het gehele sportpark geldt een alcoholverbod van 14:30 tot aan het eind van de wedstrijd IJsselmeervogels - Katwijk. De supporters van Katwijk zullen alleen via een buscombi de wedstrijd kunnen bezoeken en worden ontvangen in het bezoekersvak aan de sporthalzijde. In dit vak zijn sanitaire voorzieningen en een horecapunt aanwezig.

IJsselmeervogels benadrukt verder dat het afsteken van vuurwerk voor, tijdens en na de wedstrijd verboden is. Onder vuurwerk worden nadrukkelijk ook rookpotten en fakkels begrepen.

Het is de bedoeling dat deze afspraken bijdragen aan een sfeervol, sportief en veilig verloop van deze topwedstrijd in de Tweede Divisie. Wij willen alle supporters vragen de aanwijzingen van de stewards van beide clubs op te volgen en hopen dat iedereen zaterdag met veel sfeer en aanmoedigingen achter zijn team staat!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's