Nieuws

Volgen op

Oud-jeugdvoorzitter Klaas Huijgen overleden

Zaterdag 2 december bereikte ons het trieste bericht dat voormalig jeugdvoorzitter Klaas Huijgen na een kort ziekbed op 66-jarige leeftijd is overleden.

Klaas Huijgen heeft zich vele jaren als vrijwilliger ingezet voor onze vereniging. Vanuit zijn functie binnen het jeugdbestuur heeft hij diverse talenten zien doorstromen naar het eerste elftal. In 1991 begon de geboren Eemdijker als Pupillencoördinator in het jeugdbestuur. Drie jaar later kreeg hij de voorzittershamer in handen. Een taak die Klaas negen jaar lang met veel toewijding uitoefende. Een eigen jeugdbestuurskamer met ruimte om gasten te ontvangen was een van de doelen die mede door zijn inzet werden gerealiseerd. Tevens maakte Klaas als jeugdvoorzitter ook een tijd lang deel uit van het hoofdbestuur. Ook hierin kwamen de bestuurlijke kwaliteiten van de bevlogen en altijd correcte Klaas naar boven.

Klaas Huijgen1 

IJsselmeervogels verliest in Klaas Huijgen een toegewijd vrijwilliger, voormalig bestuurslid en aimabel mens. Onze gedachten en gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, familie en nabestaanden. Moge zij allen de troost en kracht vinden om dit verdriet te dragen. 

Namens het bestuur

Tijmen de Graaf
Archivaris IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen