Nieuws

Volgen op

Oud-jeugdvoorzitter Klaas Huijgen overleden

Zaterdag 2 december bereikte ons het trieste bericht dat voormalig jeugdvoorzitter Klaas Huijgen na een kort ziekbed op 66-jarige leeftijd is overleden.

Klaas Huijgen heeft zich vele jaren als vrijwilliger ingezet voor onze vereniging. Vanuit zijn functie binnen het jeugdbestuur heeft hij diverse talenten zien doorstromen naar het eerste elftal. In 1991 begon de geboren Eemdijker als Pupillencoördinator in het jeugdbestuur. Drie jaar later kreeg hij de voorzittershamer in handen. Een taak die Klaas negen jaar lang met veel toewijding uitoefende. Een eigen jeugdbestuurskamer met ruimte om gasten te ontvangen was een van de doelen die mede door zijn inzet werden gerealiseerd. Tevens maakte Klaas als jeugdvoorzitter ook een tijd lang deel uit van het hoofdbestuur. Ook hierin kwamen de bestuurlijke kwaliteiten van de bevlogen en altijd correcte Klaas naar boven.

Klaas Huijgen1 

IJsselmeervogels verliest in Klaas Huijgen een toegewijd vrijwilliger, voormalig bestuurslid en aimabel mens. Onze gedachten en gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, familie en nabestaanden. Moge zij allen de troost en kracht vinden om dit verdriet te dragen. 

Namens het bestuur

Tijmen de Graaf
Archivaris IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
feb
Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

9
mrt
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's