Nieuws

Volgen op

Drie nieuwe sponsoren voor IJsselmeervogels

Na het 5-1 verlies van IJsselmeervogels tegen De Treffers had de sponsorcommissie van IJsselmeervogels mooi nieuws te melden. We zijn erg blij dat we maar liefst 3 (nieuwe) sponsoren mochten afkondigen.

Loodgietersbedrijf Kraai deed een upgrade van zijn sponsorovereenkomst van vriendsponsor naar bronssponsor. Op de foto Wouter Jan ter Haar met gastvrouw van de sponsorcommissie Teunie.

KraaiLoodgietersbedrijf Kraai nu bronssponsor

Ook zijn we erg blij met een nieuwe vriendsponsor. Wedy Techniek sloot zich afgelopen zaterdag aan in het sponsornetwerk van de Vogels. Op de foto voorzitter Frank van den Bos met Rutger Poort.

thumbnail WedyTechniek
Nieuwe vriendsponsor: Wedy Techniek

Daarnaast verwelkomen we nieuwe sponsor Poundwise Financial Coaching. Zij bekrachtigden met een ferme handdruk de nieuwe gouden sponsovereenkomst (zie foto hieronder). Op de foto Frank van den Bos met Jan Maarten Koelewijn en collega Glenn Rack.

thumbnail PoundwisePoundwise Financial Coaching; nieuwe goudsponsor

We hopen de (nieuwe) sponsoren vaak te mogen verwelkomen in de Salentein Lounge. Mocht u met één van de nieuwe sponsoren kennis willen maken, schroom niet om de commercieel manager van de sponsorcommissie aan te schieten zodat zij de connectie voor u kunnen vergemakkelijken.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen