Nieuws

Volgen op

Mooi sponsornieuws: Drie verlengingen, een upgrade en een nieuwkomer!

De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie niet stil gezeten op vlak van sponsoracquisitie en sponsorbehoud. De taak voor de sponsorcommissie en de uitvoerende personen binnen deze club mensen is om bestaande sponsoren tevreden te houden maar waar mogelijk ook nieuwe sponsoren te verbinden aan de club om de financiële positie van de club stabiel te houden of te laten groeien. Het verbinden van bedrijven onderling of het meewerken aan het vergroten van een sponsornaam binnen IJsselmeervogels en haar netwerk is en blijft een mooie uitdaging.

Zoals u heeft kunnen zien in het sponsorhome de laatste thuiswedstrijden, zijn er de afgelopen weken diverse nieuwe sponsorovereenkomsten getekend en al lopende contracten verlengd waar we erg blij mee zijn. Via deze weg willen de meest recente sponsorberichten aan u tonen.

Saled verlengt diamantsponsorschap

Saled is uw leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. De LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Ze leveren gecertificeerde verlichting en staan als medesponsor voor u klaar om u vrijblijvend een voorstel te doen.

Onlyvip.eu verlengt contract LED-Boarding

Only VIP Business Communication is een ondernemerschap die bestaat voor mensen die met passie en liefde en hart en ziel met hun werk aan de slag gaan. Ondernemers die meedoen zijn ondernemers die bestaan uit respect, vertrouwen en gunnen. Via Onlyvip kunt u ontzorgd worden met betrekking tot marketingcases, evenementen en relatiebeheer.

Rabobank verlengt Gouden sponsorcontract

Met de ondertekening van een langlopend contract geeft de Rabobank aan, dat ze betrokken wil zijn bij het verenigingsleven. Klaas Bos: ‘Verenigingen zijn diep verankerd in de plaatselijke samenleving. En we willen sowieso dichtbij zijn in onze gemeente. Bijvoorbeeld met ons kantoor aan de Broerswetering, dat we onlangs een facelift hebben gegeven. Hierdoor hebben onze particuliere en zakelijke klanten ook de komende jaren een volwaardig bankkantoor, waar ze met of zonder afspraak binnen kunnen lopen. Daarnaast ondersteunen we al jaren mooie projecten in Bunschoten met het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds. Ik ben blij dat we weer voor minimaal drie jaar dicht betrokken blijven bij vv IJsselmeervogels.’

Koopwijzer.nu doet een upgrade van Zilver naar Goudsponsoring

Koopwijzer begeleidt uw bedrijf bij het gestructureerd in kaart brengen van uw facilitaire behoefte en zoekt daar vervolgens de beste leveranciers bij uit. Met hen voeren ze scherpe onderhandelingen, zodat ze het onderste voor u uit de kan halen.

MBV Nijkerk wordt vriendsponsor van IJsselmeervogels

MBV is een administratiekantoor in het midden van het land met rond 30 medewerkers. Ze verlenen door het hele land diensten op het gebied van financiële administratie, belastingen en belastingadvies. Ze zijn gewend om op de kleintjes te letten en spreken uw taal: praktisch, begrijpelijk en zonder abracadabra.

20170425 MBV

We zijn erg blij met deze positieve ontwikkelingen en het vertrouwen van deze sponsoren in IJsselmeervogels en hopen dat er nog mooie successen zullen volgen.

Sponsorcommissie IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen