Nieuws

Volgen op

Nieuwe sponsor: Zwaan en Van den Bor

Voor de gewonnen wedstrijd tegen HHC Hardenberg ondertekende nieuwe sponsor Zwaan en Van den Bor hun bronscontract. Uiteraard is de sponsorcommissie erg blij om deze sponsor te mogen verwelkomen en hopen ze dan ook vaak terug te zien op de club.

Zwaan en van den Bor is een dynamisch bouwbedrijf, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en voert projecten uit in de regio, Amersfoort, Nijkerk, Baarn en Het Gooi. Maar een mooi project buiten de regio, pakken ze natuurlijk ook graag op.
De slogan ´bekwaam, betrokken en betrouwbaar´ brengen ze al jaren in de praktijk. De opdrachtgevers kennen Zwaan en van den Bor als een solide bedrijf dat altijd meedenkt en de zorg uit handen neemt. Afspraken worden altijd nagekomen en het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Deze kwaliteit komt niet alleen tot uitdrukking in de producten en in het bouwproces zelf maar ook in de voorbereidende fase.

Door goed te luisteren naar de klant, mee te denken en ideeën aan te dragen zijn ze in staat een eindproduct af te leveren dat naadloos aansluit bij de wensen en eisen van de klanten. Ze staan garant voor projecten met een hoog kwaliteitsniveau voor zowel de particuliere en de zakelijke markt.

Wilt u meer weten, kijk dan op: www.zwaanenvandenbor.nl

Zwaan en Van den Bor

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen