Nieuws

Volgen op

Twee nieuwe sponsoren voor IJsselmeervogels

Na het gelijkspel tegen Jong Sparta Rotterdam had de sponsorcommissie wederom goed nieuws te melden. Er waren maar liefst twee afkondigingen van nieuwe sponsoren bij IJsselmeervogels. Uiteraard zijn we erg blij met dit nieuws en we stellen de sponsoren dan ook graag aan u voor.

Wasserij Van de Brug

Bent u op zoek naar een wasserij die met u meedenkt en maatwerk levert? Wasserij Van de Brug levert al meer dan 80 jaar absolute kwaliteit in het professioneel reinigen van textiel. Zij zetten zich elke dag met veel toewijding in voor hun klanten, waarbij ze zich onderscheiden met een persoonlijke benadering en optimale flexibiliteit. Voor hen is namelijk elke klant bijzonder!

 

http://wasserijvandebrug.nl

Broekhuizen Schoenen

Broekhuizen Schoenen is een familiebedrijf dat is overgegaan van vader op zoons. Broekhuizen Schoenen heeft ondertussen zes winkels, gevestigd in Bunschoten, Vathorst, Soest, Huizen, Almere en Hoofddorp. Zij hebben een ruim assortiment heren-, dames- en kinderschoenen. Ze helpen klanten graag om de juiste schoen te vinden waar ze naar op zoek zijn. Want zeg nu zelf, een mooi pak is niet af zonder de juiste schoen.

sponsor broekhuizen

https://www.broekhuizen-schoenen.nl

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden / kantine De Westmaat

15
dec
Jong FC Utrecht - Telstar

Jong FC Utrecht - Telstar
Sportpark de Westmaat

18
dec
Extra Algemene Ledenvergadering

Extra Algemene Ledenvergadering
Wedstrijdsecretariaat

20
dec
Kerstborrel

Kerstborrel
Salentein Lounge

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's