Nieuws

Volgen op

Verlenging hoofdsponsorcontract FishPartners getekend

Nadat eerder al was bekend gemaakt dat FishPartners, de visgroothandel met haar hoofdvestiging in Spakenburg, ook de komende twee jaar hoofdsponsor van IJsselmeervogels blijf, is nu ook het contract getekend. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Lisse kwamen Peter Frans Koelewijn, directeur FishPartners, en een delegatie van het bestuur bij elkaar om het contract te tekenen. 

Deze verlenging betekent dat IJsselmeervogels tot en met de zomer van 2019 met de visgroothandel op het shirt speelt. FishPartners is al jaren actief als sponsor bij IJsselmeervogels en sinds 2014 als hoofdsponsor aan de club verbonden. De topkwaliteit van FishPartners past uitstekend bij het topvoetbal dat IJsselmeervogels nastreeft.

Frank van den Bos en Peter Frans Koelewijn bezegelen de verlenging met een handdruk

Vorig seizoen kwam Peter Frans Koelewijn, directeur van Fishpartners, al uitgebreid aan het woord in de presentatiegids. “Van onze medewerkers is 98 procent rood. Toen we hoofdsponsor werden, waren onze medewerkers apetrots op FishPartners. Dat de vlag van hún werkgever bij de ingang van hún club wapperde. Zo werd het hoofdsponsorschap een impuls voor een nieuwe eigen identiteit voor onze medewerkers.”

Een toost op uitstekende samenwerking

IJsselmeervogels feliciteert Fishpartners met deze contractverlenging en bedankt Fishpartners voor het vertrouwen.

Meer over Fishpartners: www.fishpartners.nl
Het artikel in de presentatiegids over Fishpartners

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen