Nieuws

Volgen op

Festiviteiten rondom Eemdijk uit

Op zaterdag 6 april spelen we de derby uit bij Eemdijk. IJsselmeervogels Events heet je van harte welkom vanaf 12.00 uur in onze grote feesttent voor het clubhuis. Onder het genot van een koude versnapering en een lekker gebakken visje (of een andere warme snack uit de aanwezige foodtrucks) kan er uitgebreid worden voorbeschouwd op deze wedstrijd. 

Koningsdag 3.0

Ook in 2024 vier je Koningsdag bij IJsselmeervogels! 
Kom en vier samen met ons een dag vol plezier en gezelligheid op 27 april 2024! Ontdek een bruisende markt vol leuke kraampjes, lekkernijen en activiteiten voor jong en oud. Scoor op de bomvolle supportersveiling met prachtige (groeps)kavels en doe ook weer mee met het tribunespel: met prachtige prijzen! Gastheer van de dag is Gaston Starreveld, bekend van de Postcodeloterij.

Aanmelden Jubileumborrel Club van 100

De Club van 100 van IJsselmeervogels viert haar 40-jarig jubileum met een borrel voor de leden van de Club van 100. Deze jubileumborrel vindt plaats van 17.00 - 20.00 uur in onze Gastenontvangst naast de ingang van ons sportpark.

Van den Berg en Van Dijk winnaars Koppeldarts

In een goed gevuld Clubhuis werd op vrijdagavond 22 maart het jaarlijkse Koppeldartstoernooi van IJsselmeervogels afgewerkt. Dat dit een populair toernooi is, bleek weer uit het feit dat de inschrijving razendsnel ging en al snel het maximaal aantal koppels was bereikt.

Vanavond voorverkoop Eemdijk uit

Mis het niet! De kaartverkoop voor de wedstrijd Eemdijk tegen IJsselmeervogels is van start gegaan! Op dinsdag 19 maart en donderdag 21 maart van 19.00-21.00 uur kun je weer kaarten kopen aan de kassa's van IJsselmeervogels.

Gooische Vrouwen Bingo Royalty Edition

Vrijdag 12 april organiseert IJsselmeervogels een heuse Gooische Vrouwen Bingo. Het wordt een koninklijk gebeuren, want we hebben het hier over The Royalty Edition. Trek je mooiste Royalty-outfit aan en maak je klaar voor een avond vol plezier en spanning. Kaarten waren te koop op dinsdag 5 maart.

Vanavond eerste voorverkoop Eemdijk uit

Mis het niet! De kaartverkoop voor de wedstrijd Eemdijk tegen IJsselmeervogels gaat van start bij IJsselmeervogels!

Uitnodiging Seniorenmiddag 70-Plus

VV IJsselmeervogels nodigt u van harte uit voor een gezellige seniorenmiddag voor 70-plussers. Deze ‘historische ontmoeting’ vindt plaats op woensdag 20 maart 2024 in ons clubhuis. Uw partner is ook welkom!

Uitslag Tombola Echte Mannen Bingo

Tijdens de Echte Mannen Bingo op vrijdag 1 maart vond ook de trekking van de Tombola Plaats. Hieronder staan alle winnende lotnummer.

Inschrijving Koppeldartstoernooi geopend

Vrijdag 22 maart vindt het Koppeldartstoernooi weer plaats bij IJsselmeervogels. Door het overweldigende aantal aanmeldingen, is de inschrijving inmiddels gesloten!

Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen