Nieuws

Volgen op

FIFA 18 toernooi, 28 december

Donderdag 28 december organiseert supportersclub N.A.S. het Meerwaerde FIFA18-toernooi in de kantine van V.V.IJsselmeervogels.

VOOR WIE?
Dit toernooi is bedoeld voor leden van IJsselmeervogels, de Kidsclub, Supportersclub N.A.S. en voor plaatsgenoten. Proffesionele spelers worden uitgesloten.
Het evenement bestaat uit 2 toernooien: 's Middags zullen de jongeren tot en met 15 jaar hun skills laten zien. Dit toernooi start om 13:30 uur. De leden van de kidsclub betalen slechts €5,- euro en wanneer je geen lid bent betaal je €7,50 euro voor je inschrijving.
's Avonds zal de groep van 16 jaar en ouder een toernooi spelen. De inloop van dit toernooi is om 18:30 uur. De leden van Supportersclub N.A.S. betalen slechts €10,- euro en wanneer je geen lid bent betaal je €12,50 euro voor je inschrijving.
Let op: VOL = VOL

OPZET
De opzet van het Meerwaerde FIFA18-toernooi is als volgt: Er zal begonnen worden met een poulefase waarin iedereen 1 keer tegen elkaar speelt, daarna zal er een knock-outfase gespeeld worden waarbij steeds de winnaar door gaat naar de volgende ronde. De winnaar van de finale wint de hoofdprijs: Een PLAYSTATION4!

MEEDOEN?
Wil je meedoen? Stuur je naam en leeftijd naar [email protected], u ontvangt een bevestiging dat uw aanmelding in goede orde is ontvangen.

SPONSORING
Zoals u al merkt heeft Meerwaerde weer als toernooisponsor haar naam verbonden aan dit evenement. Ook is er zoals altijd weer ruimte voor het sponsoren van een poule. Dit kost slecht €25 euro en dan bent u sponsor bij zowel de middag als de avondsessie.
Wilt u ook sponsoren? Neem contact op via [email protected]
Inmiddels zijn er al 2 poulesponsors bekend:
- Brezan Bunschoten
- de Graaf's vishandel (Tico)

FIFA18 toernooi poster

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden / kantine De Westmaat

15
dec
Jong FC Utrecht - Telstar

Jong FC Utrecht - Telstar
Sportpark de Westmaat

18
dec
Extra Algemene Ledenvergadering

Extra Algemene Ledenvergadering
Wedstrijdsecretariaat

20
dec
Kerstborrel

Kerstborrel
Salentein Lounge

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's