Nieuws

Volgen op

Teambuildingsuitje IJsselmeervogels 2 bij Twizst

Zaterdag 13 augustus 2016 stond er een teambuildingsuitje van het Tweede van IJsselmeervogels gepland bij Twizst.

Als eerste kregen de spelers en begeleiding een rondleiding door Twizst, waarbij de vele mogelijkheden op het gebied van sport, gezondheid, ontspanning, feest en het culinaire vlak de revue passeerden. Vervolgens werd het competitieve aspect benadrukt met een uur bowlen. Na het bowlen werd er een overheerlijke maaltijd gegeten in Grand Café Twizst. 

Kortomeen geslaagd evenement, dat als enorm goed, plezierig en constructief is ervaren door zowel spelers als begeleiding.

 

Namens het Tweede van IJsselmeervogels bedanken we Twizst voor de uitstekende service en entourage. "Een goede opmaat naar een fantastisch voetbalseizoen", zo stelt de begeleiding van het Tweede van IJsselmeervogels vast. "Ook de mensen die betrokken zijn bij het samenstellen van dit teambuildingsuitje enorm bedankt. Wat ons betreft zullen we in de toekomst vaker samenkomen bij Twizst."

Maandagavond 22 augustus zullen de gezondheidsmetingen van alle spelers van het Tweede ook verzorgd gaan worden door Twizst. Kortom, er ontstaat een vruchtbare samenwerking tussen Twizst en IJsselmeervogels, die zeker zal leiden tot goede zakelijke en sportieve successen voor beide partijen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen