Nieuws

Volgen op

Toernooicommissie kijkt terug op geslaagd kersttoernooi

Na jaren van afwezigheid kan 2017 de boeken in met het, wederom, op de kaart zetten van het kersttoernooi. In het verleden keken vele leden en voetballiefhebbers reikhalzend uit naar het kersttoernooi aan het eind van het jaar. Vanwege problemen aan het dak moest dit toernooi noodgedwongen stoppen. Tot spijt van spelers, ouders, vrijwilligers en bestuur.

Met de mooie gift van de club van 100 kon het dak maar ook het toernooi in ere hersteld worden. Vorige jaar kwam het net te vroeg voor de opnieuw ingevoerde Toernooicie maar dit jaar was het dan eindelijk zover, het toernooi zou nieuw leven ingeblazen worden!
Maanden van voorbereiding gingen eraan vooraf, clubs maar ook eigen leden enthousiast zien te krijgen. Scheidsrechters en horecapersoneel regelen maar gelukkig deelde iedereen het enthousiasme en kon op 23 december 2017 de aftrap genomen worden op het kersttoernooi!

De verwachtingen werden overtroffen, het enthousiasme spatte erbij iedereen vanaf. Teams van IJsselmeervogels maar ook elders uit het land waren vol lof.
Er werd gestreden om “de eerste plek” , met bijbehorende beker bij alle toernooien maar zoals altijd kan er per toernooi maar 1 de beste zijn. Gelukkig was er wel voor iedereen een verdiende medaille en een schaal bitterballen!

De sfeer was gezellig en sportief op alle dagen en de Toernooicie kijkt dan ook met tevredenheid terug op een geslaagd kersttoernooi. De traditie is in ere hersteld en zal natuurlijk in 2018 navolging krijgen.

Kan je niet wachten tot het kersttoernooi met je team dan ben je van harte welkom op ons zomer toernooi welke op 16 en 23 juni as gehouden worden, meld je aan via [email protected]

We willen onze scheidsrechters, horecamensen, leiders, spelers, sponsors en iedereen die een bijdrage heeft geleverd om dit kersttoernooi tot een succes te maken hartelijk danken, zonder jullie allemaal was het niet zo’n succes geworden!

Toernooicommissie IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's