Nieuws

Volgen op

Twee jeugdtrainers geslaagd voor UEFA-C Youth

Afgelopen jaar hebben Remco Vermeer en Addy Meester deelgenomen aan de KNVB-cursus UEFA-C Youth. Naast de vele theoriebijeenkomsten gedurende het jaar hebben ze ook veel trainingen moeten uitwerken om deze daarna in de praktijk te brengen bij hun teams.

Addy Meester liep dit seizoen als assistent stage bij de JO13-1. Remco Vermeer assisteert de hoofdtrainer van de JO19-1, misschien toevallig maar beide teams zijn aan een mooi seizoen bezig. De JO13-1 werden kampioen en de JO19-1 speelt zaterdag de finale voor promotie (waarover later meer). Beide trainers hadden afgelopen januari direct hun theorie-examen gehaald. In mei hebben ze beiden praktijkexamen gedaan onder het toeziend oog van een KNVB-docent, waarna het verlossende positieve nieuws gebracht kon worden dat beide heren geslaagd waren.

 

Hierbij willen wij vanuit vv IJsselmeervogels Addy en Remco van harte feliciteren met het behalen van dit diploma. We zijn blij dat ze ook aankomend seizoen zich weer in willen zetten voor onze jeugd om de trainingen nog beter te verzorgen en onze kinderen nog beter op te leiden.

Bij IJsselmeervogels is er altijd ruimte om deze cursus te gaan volgen. We investeren als vereniging graag in de opleiding van eigen mensen. Als u hierin geïnteresseerd bent, willen wij u, voordat u begint, wel van de juiste informatie voorzien. Mocht u interesse of vragen hebben over deze cursus, dan kunt u terecht bij Steven de Harder via [email protected]. Schroom dus niet om contact op te nemen als u informatie wilt ontvangen.trainers

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen