Nieuws

Volgen op

Twee jeugdtrainers geslaagd voor UEFA-C Youth

Afgelopen jaar hebben Remco Vermeer en Addy Meester deelgenomen aan de KNVB-cursus UEFA-C Youth. Naast de vele theoriebijeenkomsten gedurende het jaar hebben ze ook veel trainingen moeten uitwerken om deze daarna in de praktijk te brengen bij hun teams.

Addy Meester liep dit seizoen als assistent stage bij de JO13-1. Remco Vermeer assisteert de hoofdtrainer van de JO19-1, misschien toevallig maar beide teams zijn aan een mooi seizoen bezig. De JO13-1 werden kampioen en de JO19-1 speelt zaterdag de finale voor promotie (waarover later meer). Beide trainers hadden afgelopen januari direct hun theorie-examen gehaald. In mei hebben ze beiden praktijkexamen gedaan onder het toeziend oog van een KNVB-docent, waarna het verlossende positieve nieuws gebracht kon worden dat beide heren geslaagd waren.

 

Hierbij willen wij vanuit vv IJsselmeervogels Addy en Remco van harte feliciteren met het behalen van dit diploma. We zijn blij dat ze ook aankomend seizoen zich weer in willen zetten voor onze jeugd om de trainingen nog beter te verzorgen en onze kinderen nog beter op te leiden.

Bij IJsselmeervogels is er altijd ruimte om deze cursus te gaan volgen. We investeren als vereniging graag in de opleiding van eigen mensen. Als u hierin geïnteresseerd bent, willen wij u, voordat u begint, wel van de juiste informatie voorzien. Mocht u interesse of vragen hebben over deze cursus, dan kunt u terecht bij Steven de Harder via [email protected] Schroom dus niet om contact op te nemen als u informatie wilt ontvangen.trainers

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's