Nieuws

Volgen op

Website weer online!

Van dinsdagochtend tot woensdagavond was de website van IJsselmeervogels tijdelijk niet beschikbaar. Door flinke inspanningen van met name de technische leden van de mediacommissie is de website inmiddels, zonder verlies van gegevens, weer beschikbaar.

Sinds de komst van de nieuwe website van IJsselmeervogels is ook de webomgeving in beheer van de club gekomen en daarmee ook het beheer en onderhoud ervan. Hoewel dit beheer en onderhoud nauwkeurig plaatsvindt was er toch een technische storing ontstaan, waardoor de website tijdelijk niet beschikbaar was voor bezoekers.

We beseffen als IJsselmeervogels dat in deze tijd onze website een belangrijke bron van informatie is voor velen. In dat besef is er achter de schermen dan ook koortsachtig gewerkt aan een oplossing, die vanwege de complexiteit van het probleem helaas even op zich liet wachten. We hopen op uw begrip voor de situatie van de afgelopen dagen en willen ook onze vrijwilligers bedanken voor de fikse inzet die de afgelopen dagen geleverd is.

Uiteraard heeft de mediacommissie technische maatregelen genomen om risico’s als deze verder in te dammen om daarmee soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Nogmaals bedankt voor een ieders begrip.

Mediacommissie IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen