Onze club

Volgen op

Club van 100

De Club van 100 vindt zijn oorsprong in 1983 toen Jan de Rijk met het idee kwam om zoveel mogelijk leden te vinden om een club op te richten om de vereniging financieel te ondersteunen. Arian van de Groep (Potje), Cees Ruizendaal, Henk Hopman en Jan Anbeek werden bereid gevonden om de Club van 100 bestuurlijke structuur te geven. Het beheren van de ledenlijst werd een klus voor Reina de Jong, de dochter van Arian. Binnen korte tijd werden meer dan 100 leden gevonden die honderd gulden per jaar aan de Club van 100 schonken. Ooit liep dit ledental zelfs op tot 200. Er zijn door de Club van 100 fraaie doelen gerealiseerd, zoals: de overdekte staantribune, auto's voor vervoer van jeugd en de geluidsinstallatie. Doelen waar we als vereniging nog steeds veel plezier aan beleven. 

Word ook lid van de Club van 100! 

In de zomer van 2015 is er met een nieuw team een nieuwe impuls gegeven aan de Club van 100 en is het ledental de honderd nu dicht genaderd. Lid worden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Als lid van de Club van 100 maakt u tevens kans op een uitnodiging om samen met uw partner, vriend(in) of wie dan ook uitgenodigd te worden en met alle egards te worden ontvangen in het sponsorhome om een thuiswedstrijd van IJsselmeervogels bij te wonen. Elke keer zal dit via loting plaatsvinden.  

Wijzigingen op een rijtje:

Aanmeldformulier

Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in
Ongeldige invoer
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Vul uw telefoonnummer in (cijfers).
Ongeldig emailadres.
Als u 65+ bent kunt u hier voor 'Ja' kiezen. Wenst u hier geen gebriuk van te maken kies dan voor 'Nee'. Bent u geen 65+, kies dan eveneens voor 'Nee'
Vul een geldige IBAN in.
Graag een keuze maken
Mogelijkerwijs kan deze tekst niet vermeld worden op het bord van de Club van 100. Neem contact op met [email protected]
Ongeldige invoer
Met het invullen van dit formulier machtig ik IJsselmeervogels om jaarlijks in totaal € 100,- (of evt € 50 in geval van 65+) van mijn rekeningnummer af te schrijven.
U dient IJsselmeervogels te machtigen

Alle evenementen

Evenementen

26
jan
Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Jong FC Utrecht - SC Cambuur
Sportpark de Westmaat

9
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's