Sponsoren

Volgen op

 • FishPartners
  Hoofdsponsor

  Sinds 2014 is FishPartners de trotse hoofdsponsor van IJsselmeervogels. FishPartners is een groothandel in vis en alle producten die daarbij horen. Een totaalleverancier die onder andere levert aan viswinkels, ambulante handelaren en supermarkten.

  Lees meer

 • Banketbakkerij Wouter de Graaf
  Jeugdsponsor

  Banketbakkerij Wouter de Graaf is al meer dan 25 jaar een begrip in de bakkerswereld. Opgericht in 1990 door eigenaar Wouter de Graaf, vierde generatie van een bakkersfamilie, mag het bedrijf nu worden gezien als ‘de specialist’ in het lekkerste zoet en hartig banket.

  Lees meer

 • Acerbis
  Kledingsponsor

  Acerbis Football is een Italiaanse producent van teamkleding met een aantrekkelijk, vooruitstrevend design tegen betaalbare prijzen. Acerbis produceert vooruitstrevende producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit met een typisch Italiaans design tegen een zeer concurrerende prijs

  Lees meer

 • Wim Jaquet Sports
  Kledingsponsor

  Wim Jaquet Sports is ruim 50 jaar dé sportstore van midden Nederland. Met 3500 m2 aan sportspecialisme in het hartje van Nederland en een grootse online sportshop vind je bij Wim Jaquet Sports een waanzinnig assortiment aan kwalitatieve sportartikelen.

  Lees meer
Bekijk alles

Diamantsponsoren


 • Jupiler

  Mannen weten waarom… Zij die actief en avontuurlijk zijn ingesteld hebben Jupiler al ontdekt.. Zij die houden van een gezellige avond met vrienden, genietend van een goed glas pils, weten wat ze willen: Jupiler!

  Bekijk website

 • Bakkersland Bunschoten

  Bakkersland verzorgt jouw bakkersproducten, iedere dag weer. Elke dag opnieuw bakken wij een brood- en gebakassortiment met producten voor elk moment van de dag. Een assortiment waarmee u hoge ogen gooit bij de consument.

  Bekijk website

 • Shoe-Ab

  Celtics Schoenen bieden de beste kwaliteit voor de beste prijs. De schoenen van Celtics worden nog altijd gemaakt met kennis, passie en in een serieuze kwaliteit. Met aandacht en een perfecte pasvorm geproduceerd.

  Bekijk website

 • Koelewijn's Haringinleggerij

  Koelewijn's Haringinleggerij is een alom bekende groothandel, met een zeer groot assortiment vis en visproducten. Wat echter al die jaren ongewijzigd is gebleven, is het familiale karakter en de zorg voor topkwaliteit en service!

  Bekijk website

 • Saled Nederland

  Saled is uw leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie.

  Bekijk website

 • Heinen & Hopman Engineering

  Gestart in 1965 is Heinen & Hopman Engineering BV uitgegroeid tot een wereldwijde gerenommeerde organisatie op het gebied van klimaatbeheersing in de breedste zin van het woord.

  Bekijk website

 • Ten Cate - Greenfields

  GreenFields® heeft jarenlange ervaring in het produceren, bouwen, installeren en ontwikkelen van innovatieve kunstgras systemen. Met behulp van een uniek en compleet eigen laboratorium en sterke partnerschappen kan GreenFields een totaalaanbod aan kunstgras systemen leveren.

  Bekijk website

 • Edel Collecties

  Edel Collecties is een wereldwijde speler op de markt van collectables en brengt alleen al in Nederland duizenden mensen dagelijks verzamelplezier. Edel Collecties selecteert uitsluitend hoogwaardige verzamelingen die breed worden gewaardeerd. Edel Collecties is een actief en dynamisch bedrijf met Bunschoten-Spakenburg als thuisbasis.

  Bekijk website

 • Salentein Wines

  Salentein maakt kwalitatief hoogwaardige Argentijnse wijnen, afkomstig uit de Valle de Uco. De ideale regionale omstandigheden voor druiventeelt, gecombineerd met een kwalitatief hoogwaardige wijnmakerij zorgt voor wijn van exceptionele smaak.

  Bekijk website

 • Bakkerij 't Stoepje

  Bakkerij ‘t Stoepje , opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchise formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Inmiddels komt u Bakkerij ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 900 markten in Nederland tegen.

  Bekijk website
  ...

Bronssponsoren

Alle evenementen

Evenementen

28
feb
Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

9
mrt
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's