Teams

Volgen op

Kleine Rooie Vogels

De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd zijn de jongste actieve voetballers/sters van onze club. Voor het seizoen 2016-2017 gaat het dan voornamelijk om jongens en meisjes die geboren zijn in de jaren 2010 en 2011. Uiteraard is het mogelijk om uw zoon/dochter wanneer deze geboren is in 2012 ook te laten voetballen.

Lid worden

Dat kan via deze link op de webpagina van IJsselmeervogels. Vul alle gegevens zo volledig mogelijk in. De contributie KRV bedraagt voor het seizoen 2016-2017 € 122,00. Er wordt geen kledingbijdrage en/of wasgeld berekend.

Training

De KRV trainen 1 maal in de week. De training duurt 1 uur. De training zal plaats vinden op de woensdagmiddag en worden verzorgd door Joop Brand en Abraham Bos. Deze heren zullen bijgestaan worden door stagiaires.

Zaterdag

Op zaterdag spelen de KRV van 9.00 uur tot 10.00 uur onderlinge partijen tegen elkaar. In het begin zal dit vrij ingedeeld worden. Na verloop van tijd wordt er een vaste indeling gemaakt en zullen we een zogenaamde competitie "de Champions League" gespeeld gaan worden. In de winterperiode zullen we de groep in tweeen gaan verdelen en spelen we 45 minuten in de zaal onderlinge partijen.

De begeleiding van de zaterdag zal moeten komen uit vrijwilligers. Graag zouden wij van u willen vernemen of u deze taak op u wil nemen. Zonder vrijwilligers kan het op zaterdag namelijk niet doorgaan.
De coordinatie is dit jaar in handen van: Peter Duijst, Wouter Muys en Ethie Vierboom. 

Materialen

Wanneer u kind lid wordt van vv IJsselmeervogels krijgt u de volgende materialen ter beschikking.

Deze materialen dient u aan het eind van het seizoen weer in te leveren. Daarnaast krijgt u een voetbaltas die u mag houden. 

Overige materialen die u zelf dient aan te kopen:

Alle evenementen

Evenementen

25
apr
JO Talentendag

JO Talentendag
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 2017

Koningsdag 2017
Sportpark De Westmaat

23
juni
Vriendinnendag 2017

Vriendinnendag 2017
Sportpark de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's