Aanmelden

Volgen op

Informatie aanmelden voor thuiswedstrijden

De inschrijving voor zitplaatsen voor sponsoren, luxestoelpashouders en jaarkaarthouders voor de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys is gesloten. Als u (zit)plaatsen krijgt toegewezen krijgt u daarvan via e-mail bericht.

De resterende staanplaatsen zullen vrijdagochtend online aangeboden worden aan onze leden.

Zaterdag 5 september start de competitie in de Tweede Divisie. Als gevolg van de coronacrisis is het een vereiste om volgens de RIVM-regels alle supportersbewegingen in goede banen te leiden. De afgelopen oefenperiode is niet alleen gebruikt om te oefenen op het veld, maar vooral ook met de organisatie rond het veld.

Dat ging met vallen en opstaan, maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd tot een werkbare aanpak te komen. We realiseren ons dat we niet de gezelligheid kunnen bieden van ‘normaal’. Maar we leven in een bijzondere tijd en doen een beroep op uw medewerking en hopen dat u begrip hebt voor de genomen maatregelen. Alle maatregelen zijn erop gericht zoveel mogelijk leden en sponsoren de mogelijkheid te bieden een wedstrijd toch live te kunnen meemaken.

De club is verplicht te registreren wie er op het sportpark aanwezig zijn. Daarom moet iedereen zich aanmelden en de gezondheidsverklaring invullen.

Helaas kan aanmelden alleen digitaal. Heeft u geen mailadres of bent u niet in staat een aanmelding online te doen, vraag dan om hulp. In uw omgeving of als dat niet lukt aan iemand op de club, we proberen dit op korte termijn te organiseren. Met het samengestelde draaiboek bereiken we dat ons sportpark maximaal 823 bezoekers een plaats kan bieden. Met 614 staanplaatsen en 209 zitplaatsen op de hoofdtribune. Met meer dan 400 jaarkaarthouders en ruim 500 sponsorplekken is het onmogelijk om deze groepen iedere thuiswedstrijd de zitplaats te bieden waar ze normaal gesproken recht op hebben. Deze groepen krijgen dan ook de gelegenheid zich ook aan te melden voor een staanplaats. Ook de overige leden die een wedstrijd van ons eerste willen bezoeken dienen zich aan te melden. Over het aanmelden verderop meer in de toelichting voor de specifieke doelgroepen.  Om zo transparant mogelijk te zijn willen we u het volgende niet onthouden.

  • Toegang is voorbehouden aan de eigen leden en sponsoren. Gezien de beperkte capaciteit kunnen we helaas geen toegang bieden aan supporters van de tegenstander
  • Voor maximaal 3 bestuursleden van zowel onze tegenstander als onszelf is er een tribuneplek
  • Voor de pers is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd
  • Voor KNVB mensen zijn alleen plaatsen beschikbaar die we reglementair moeten bieden
  • Voor geblesseerde spelers, begeleiders, overige bestuursleden, etc. van onze tegenstander zijn maximaal 22 staanplaatsen beschikbaar
  • De verdeling van de beschikbare zitplaatsen op de hoofdtribune is gelijk aan de verhouding in de normale situatie. De helft voor sponsoren, de helft voor jaarkaarthouders
  • Jongeren tot 18 jaar mogen wel bij elkaar staan. Deze groeperen zich zoveel mogelijk op staantribune 4, ter hoogte van Vak Midden Noord en tellen niet mee bij het bepalen van de maximale capaciteit

Kortom, de capaciteit die er is wordt zoveel mogelijk beschikbaar gesteld aan ‘eigen’ mensen. 

Om de ‘verkeersstromen’ in goede banen te leiden worden meerdere ingangen gebruikt. U treft die ingang aan op uw (digitale) toegangskaart. De Staantribunes zijn genummerd. De looproutes naar pantry’s, viskiosk en clubhuis staan aangegeven.  De beschikbare zitplaatsen zijn gemarkeerd.  Niemand heeft ‘recht’ op zijn of haar eigen stoel. 

Het clubhuis biedt plaats aan 95 mensen. Met een ingerichte tent, aansluitend aan het clubhuis, wordt de capaciteit voor supporters flink opgehoogd. De Salentein Lounge biedt plaats aan 85 sponsoren. Extra capaciteit wordt aangeboden in het wedstrijdsecretariaat (het voormalige sponsorhome) en in de Sporthalbar. Vrijwilligerspassen die normaal recht op toegang sponsorhome of wedstrijdsecretariaat geven worden niet verstrekt. Er is helaas geen capaciteit beschikbaar voor deze zeer gewaardeerde groep. Vrijwilligers die ‘dienst hebben’ ontvangen een z.g. dienstkaart.

Per ‘doelgroep’ treft u hieronder verdere toelichting en uitwerking aan

We spreken de wens uit dat we ondanks alle beperkingen zoveel mogelijk IJsselmeervogels leden en sponsoren toch een mooie voetbalmiddag kunnen bieden. Uiteraard gelden alle maatregelen zolang de overheid de ‘regels’ niet wijzigt.

Het bestuur


 Informatie per 'doelgroep'

Sponsoren
Luxestoelpashouders
Tribunejaarkaarthouders
Leden