dinsdag 14 augustus 2018,

Toeschouwers: 286
G. Keijl

Vogels met vier treffers langs VVOG

Net als de eerste zes oefenwedstrijden voor het seizoen 2018/19 werd ook de zevende gewonnen. Op sportpark De Strokel in Harderwijk wonnen De Vogels met 0-4. Het leek er lang op dat het bij 0-3 bleef, maar een droge knal van Soufyan Moro zorgde voor een 0-4 eindstand.

De wedstrijd kwam wat langzaam op gang, De ban werd pas na iets meer dan twintig minuten gebroken. Danny van den Meiracker werd in het strafschopgebied gevloerd en benutte de gegeven strafschop. Tot de rust ging het snel. Tweemaal stond Shanon Carmelia met een voorzet aan de basis van een treffer. Achtereenvolgens Danny van den Meiracker en Robbert Olijfveld troffen doel.
De tweede helft was van hetzelfde lage niveau als de eerste helft. Er werd veel gewisseld en een treffer leek uit te blijven, tot Soufyan Moro in de laatste minuut doeltreffend uithaalde van een meter of twintig.

Zaterdag oefent IJsselmeervogels voor het laatst. Om 15:00 uur is FC Rijnvogels de tegenstander. Dinsdag 21 augustus speelt IJsselmeervogels de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. De winnaar van het duel Noordwijk - OSS '20 is dan de tegenstander in de tweede voorronde van de KNVB Beker. Deze wedstrijd vangt aan om 20:00 uur. Ook op de eigen Westmaat.

Voor een meer uitgebreid verslag van de wedstrijd VVOG - IJsselmeervogels verwijzen we naar onze Twitterpagina.

⚽ 21' Danny van den Meiracker (0-1)
⚽ 28' Danny van den Meiracker (0-2)
⚽ 30' Robbert Olijfveld (0-3)
35' Thomas Vossebelt (Gele kaart, VVOG)
⚽ 90' Soufyan Moro (0-4)

Foto's: IJsselmeervogels Media / Rob van Willige (album)