Robbert Olijfveld (0-1, '51)
Danny van den Meiracker (0-2, '74)

Toeschouwers: 413

Vogels na rust langs Jong Almere City FC; 0-2

IJsselmeervogels won zaterdag met 0-2 van Jong Almere City. De doelpunten kwamen van Robbert Olijfveld en Danny van den Meiracker..

In de eerste helft moesten we lang wachten op een kans. Soufyan Moro en Mike van de Laar kregen de grootste kansen, maar wisten deze niet te benutten. omdat Anwar Bensabouh dat aan de andere kant ook niet deed werd de kleedkamer opgezocht met een 0-0 tussenstand.

Na rust was het eenrichtingsverkeer. IJsselmeervogels was heer en meesten en het wachten was op doelpunten. Deze kwamen er via Robbert Olijfveld en invaller Danny van den Meiracker. Laatstgenoemde had in de laatste minuut nog een negatieve hoofdrol. Na een overtreding kreeg hij een gele kaart en een minuut later nogmaals een gele en dus rode kaart na commentaar. Een ietwat overdreven actie van scheidsrechter Winkel waardoor hij de wedstrijd tegen HHC Hardenberg van volgende week aan zich voorbij moet laten gaan omdat hij hierdoor geschorst is.

Voor een meer uitgebreid verslag van de wedstrijd Jong Almere City - IJsselmeervogels verwijzen we u door naar onze Twitterpagina.