Het eerste

Volgen op

Wedstrijdgegevens


5 - 0

Kozakken Boys - IJsselmeervogels
zaterdag 9 maart 2019,

Ahmed el Azzouti (1-0, '25)
Charlton Vicento (2-0, '29)
Sanny Monteiro (3-0, '49)
Gwaeron Stout (4-0, '51)
Ahmed el Azzouti (5-0, '81)

Toeschouwers: 1.111
Assistent-scheidrechter:
B.J. Fikkert, M.A.S. Beijer
Scheidsrechter:
J.J.M. Vries
Vierde official:
N.H.H.J. Tunnissen

Bekijk opstellingen

IJsselmeervogels kansloos in Werkendam

Doordat AFC twee weken geleden afgelost werd als koploper zat de sfeer er bij De Rooien goed in. Na de uitwedstrijd bij Kozakken Boys was hier niets meer van over. IJsselmeervogels werd van het kastje naar de muur gespeeld en verloor uiteindelijk met harde cijfers; 5-0.

Voor De Vogels was er deze middag slechts één hoogtepunt. Na bijna een jaar herstel maakte Yannick Cortie zijn rentree. Hij mocht starten doordat Jeffrey Buitenhuis ziek thuis zat en speelde een uur.

Het spel van IJsselmeervogels kon vergeleken worden met het weer deze middag: Slecht. Het was zelfs zo beroerd dat scheidsrechter Vries het spel net na de eerste treffer van de Werkendammers stil moest leggen, maar goed ook, want een wolkbreuk in combinatie met de harde wind maakte voetballen voor een krap kwartier onmogelijk.

Toekomstig Vogels Ahmed el Azzouti (2), Gwaeron Stout en Sanny Monteiro waren met vier goals voor een groot deel verantwoordelijk voor de vijf treffers.

Volgende week kan IJsselmeervogels zich revancheren voor de matige vertoning tegen Kozakken Boys. Regerend kampioen Katwijk is dan de sparringspartner. Omdat ook deze wedstrijd op FOX Sports wordt uitgezonden start de wedstrijd niet zoals gebruikelijk om 15:00 uur, maar een half uurtje later, om 15:30 uur.

Tot dan!

De samenvatting en nabeschouwing van de wedstrijd zijn te vinden in onze videowall.

Voor een meer uitgebreid verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - IJsselmeervogels verwijzen we u door naar onze Twitterpagina.


Alle video's

Recente media

Alle video's