Het eerste

Volgen op

Wedstrijdgegevens


1 - 1

IJsselmeervogels - DVS '33 Ermelo
zaterdag 10 augustus 2019,

Danny van den Meiracker (1-0, '15)
Jorran van Santen (1-1, '33)

Bekijk opstellingen

IJsselmeervogels heeft andermaal beslag weten te leggen op de Harry Hamstra Cup. In de tweede en tevens laatste toernooironde speelde de ploeg van Ted Verdonkschot met 1-1 gelijk tegen DVS '33, wat genoeg was voor prolongatie van de titel.

DSC 3960 2

Het toernooi, sinds vorig seizoen de naam dragend van het in 2017 op 59-jarige leeftijd overleden amateurvoetbalicoon Harry Hamstra, was opnieuw uitstekend georganiseerd. Nadat eerder deze week de basis was gelegd in de wedstrijd tegen DOVO (5-4 winst), had IJsselmeervogels, mede vanwege de overige resultaten aan twee punten genoeg om zichzelf van de beker én de cheque van €1.500 te verzekeren. Aangezien doelpunten meetellen in de eindscore zou een gelijkspel met één gemaakt doelpunt óf twee gemaakte doelpunten vrijwel zeker genoeg zijn.

DSC 3925 2

IJsselmeervogels ging voortvarend van start. Danny van den Meiracker, vrijdag voor de tweede maal vader geworden, bracht IJsselmeervogels na een kwartier op voorsprong. DVS '33 deed na een ruim halfuur wat terug via Jorran van Santen en dat zou uiteindelijk ook de eindstand zijn. Gwaeron Stout mocht na afloop de beker in ontvangst nemen.

DSC 3979 2 kopie

Dinsdag wordt de oefencampagne vervolgd met een oefenwedstrijd tegen SDC Putten. Op Sportpark Putter Eng, het sportpark van Sterk Door Combinatie Putten - zoals de vereniging voluit heet - wordt om 20:00 uur afgetrapt.

DSC 4005 2


DVS '33 Ermelo

Opstelling onbekend
Alle video's

Recente media

Alle video's