Nieuws

Volgen op

Presentatie uittenue 2019/20 op Koningsdag

Ook dit jaar zal IJsselmeervogels tijdens de Koningsdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2019/20 presenteren. Het tenue zal direct beschikbaar zijn in de IJsselmeervogels fanshop tegen een mooie ‘kick-off korting’.

Speler van het jaar, GVVV uit

IJsselmeervogels verloor afgelopen zaterdag met 3-2 van GVVV. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Titel uit zicht na late nederlaag in Veenendaal

Ondanks een veldoverwicht verloor IJsselmeervogels van GVVV. Door twee goals in blessuretijd (één in de eerste en één in de tweede helft) versloegen De Veenendaalers de Spakenburgers en mede door dit resultaat is de achterstand op koploper AFC zo goed als onoverbrugbaar geworden.

Het wedstrijdverslag >>>

Voorbeschouwing GVVV - IJsselmeervogels

IJsselmeervogels verloor zaterdag een belangrijke slag, maar de oorlog is zeker nog niet beslist. Door de nederlaag tegen HHC Hardenberg (1-2) groeide het gat met koploper AFC van twee naar vijf punten. Doordat de laatste wedstrijd van het seizoen IJsselmeervogels – AFC is, is het noodzaak om in de resterende vier wedstrijden voor dit treffen het gat te verkleinen naar maximaal twee punten. Drie punten lijkt een te grote achterstand voor de mannen van Ted Verdonkschot gezien het verschil in doelsaldo (+20 om +37).

Speler van het jaar, HHC Hardenberg thuis

IJsselmeervogels verloor afgelopen zaterdag met 1-2 van HHC Hardenberg. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

IJsselmeervogels na nederlaag in de wachtkamer

Door een 1-2 nederlaag tegen HHC neemt IJsselmeervogels plaats in de wachtkamer. Koploper AFC won met 3-0 van Barendrecht en liep uit naar een voorsprong van 5 punten. Met nog vijf wedstrijden te spelen is de achterstand groot, maar in deze competitie niet onmogelijk om nog in te lopen.

Het wedstrijdverslag >>>

Yannick Cortie verlengt contract

De technische commissie en Yannick Cortie hebben deze week overeenstemming bereikt over een contractverlenging. De 25-jarige verdediger kwam deze week een verlenging met IJsselmeervogels overeen tot de zomer van 2020.

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - HHC Hardenberg

Net als vorige week zal Ted Verdonkschot in deze voorbeschouwing niet aan het woord komen. Hem hoor en zie je zaterdag live op onze Youtube-pagina. Rond kwart voor drie is hij te zien. Misschien is het verstandig je te abonneren op onze Youtube-pagina, in dat geval krijg je een melding wanneer er hier iets gebeurt.

Samenwerking met De Ruiter per direct stopgezet

De samenwerking tussen Maurice de Ruiter en IJsselmeervogels is met onmiddellijke ingang stopgezet. De 27-jarige aanvaller heeft in de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys ontoelaatbaar gedrag vertoond waardoor de huurovereenkomst per direct is beëindigd.

Speler van het jaar, Rijnsburgse Boys uit

IJsselmeervogels won afgelopen zaterdag met 1-3 van Rijnsburgse Boys. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's