Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels minstens één dag koploper

In het Sparta Stadion ‘Het Kasteel’ won IJsselmeervogels zaterdagmiddag met 1-3 van Jong Sparta. Hiermee klimt het voor minimaal 23 uur naar de koppositie. AFC komt zondagmiddag in Groesbeek in actie tegen De Treffers.

 Het wedstrijdverslag >>>

Verdonkschot: “fysieke kracht kan de sleutel zijn”

IJsselmeervogels Media blikt met Ted Verdonkschot vooruit op de komende wedstrijd in de Tweede divisie.

Speler van het jaar, Excelsior Maassluis thuis

IJsselmeervogels speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Excelsior Maassluis. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Tricolores en Vogels in evenwicht; 2-2

IJsselmeervogels heeft zaterdag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Excelsior Maassluis. Een slechte eerste en een goede tweede helft bracht dit resultaat.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels - Excelsior Maassluis op Eemland1-Sport

Voor wie in deze stormachtige omstandigheden niet naar buiten wil en ook niet beschikt over een abonnement bij FOX Sports, biedt Eemland1-Sport uitkomst. De lokale omroep brengt vanaf 15.00 uur live de wedstrijden van de drie clubs. Bij de wedstrijd van IJsselmeervogels zal verslag gedaan worden vanaf 15.30 uur, met daaraan voorafgaand een uitgebreide voorbeschouwing. Ook zal er aandacht zijn voor Spakenburg - Katwijk (vanaf 15.30 uur) in de vorm van een live radioverslag. Ook wordt u als luisteraar ook op de hoogte gehouden van de overige wedstrijden in de Tweede divisie en de verrichtingen van Eemdijk, dat speelt bij ONS Sneek.  

Verdonkschot: “We moeten niet in de val lopen”

IJsselmeervogels Media blikt met Ted Verdonkschot vooruit op de komende wedstrijd in de Tweede divisie.

Achraf Nejmi bij de club van 100

Afgelopen zaterdag tegen VVSB speelde Achraf Nejmi als invaller zijn 100ste duel in de hoofdmacht van IJsselmeervogels. Een mijlpaal waar we als club uiteraard graag even aandacht aan willen geven.

Kevin de Visser vertrekt bij IJsselmeervogels

De wegen van IJsselmeervogels en Kevin de Visser scheiden na één seizoen. De 28-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van Koninklijke HFC. In goed onderling overleg is besloten om na dit seizoen geen verlenging te geven aan de samenwerking.

Gévero Markiet na dit seizoen naar AFC

IJsselmeervogels neemt na dit seizoen afscheid van Gévero Markiet. De 27-jarige centrumverdediger is op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging vanwege een gebrek aan speeltijd en heeft die voor komend seizoen gevonden bij tweededivisionist AFC Amsterdam.

Carmelia en IJsselmeervogels na dit seizoen uit elkaar

IJsselmeervogels en vleugelverdediger Shanon Carmelia nemen aan het eind van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat zijn de technische commissie en de Curaçaos international (29) deze week overeengekomen.

Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's