Nieuws

Volgen op

Zschusschen per direct naar Al Hoceima

Felitciano Zschusschen stapt per direct over naar het Marokkaanse Chabab Rif Al Hoceima. De spits kwam deze week een contract overeen met de club die uitkomt op het hoogste Marokkaanse niveau.

De technische commissie over het vertrek van Zschusschen: "Recent is Felitciano gepolst of hij open stond voor een overstap naar Al Hoceima. Daar stond hij voor open, waardoor Al Hoceima eind vorige week contact met ons heeft gezocht, aangezien Felitciano een contract bij ons had. Over de ontbinding van het contract is afgelopen dagen overeenstemming bereikt. Hoewel we Felitciano deze stap van harte gunnen is het natuurlijk zuur voor ons om gedurende de voorbereiding afscheid te moeten nemen van een speler. Als technische commissie beraden we ons nog op eventuele vervanging."

De ploeg in de Botola Maroc Telecom divisie heeft de afgelopen periode de focus op de Nederlandse markt. Guy Ramos (o.a. ex-Roda JC), Tony Varela (o.a. ex-RKC en ex-Sparta), Mawouna Amevor (o.a. ex-FC Dordrecht), Abdel El Hasnaoui (o.a. ex-Ajax), Rafik El Hamdi (ex-FC Volendam) en oud-IJsselmeervogel Abderrahim Loukili waren namelijk de laatste zes transfers van de Marokkaanse ploeg. Zschusschen wordt dus de zevende in dat rijtje. De focus op Nederland is niet verwonderlijk, CR Al Hoceima presenteerde eind juli namelijk Mounir el Hamdaoui als technisch directeur. De geboren Rotterdammer voetbalde jarenlang in Nederland.

We danken Felitciano voor de korte tijd die hij bij IJsselmeervogels heeft gespeeld en getraind en feliciteren hem met de overstap naar het Marokkaanse profvoetbal.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's