Nieuws

Volgen op

Gillian Justiana langer door

IJsselmeervogels en Gillian Justiana hebben deze week overeenstemming bereikt over een contractverlenging. De verdediger cq. middenvelder brak zijn contract open en verlengde het met twee jaar tot de zomer van 2021.

De 27-jarige Curaçaos international kwam begin vorig seizoen op ‘transferdeadlinedag’ naar IJsselmeervogels. De in Zwolle woonachtige Justiana zou na onder meer zes jaar Helmond Sport het actieve voetbal vaarwel zeggen, maar koos toch voor een overstap naar De Westmaat.

Het voetballen bij IJsselmeervogels combineert de goedlachse linkspoot met het trainerschap in zijn voetbalschool AJ Soccerdreams. Een voetbalacademie dat hij oprichtte met Yassine Assa. Daarnaast traint Justiana sinds dit jaar PEC Zwolle Onder-10 en geeft hij techniektraining aan de bovenbouw van de Zwolse jeugdopleiding.

André van Diermen over het langere verblijf van Gillian Justiana: “Gillian is bij zijn komst naar IJsselmeervogels gelijk een vaste waarde geworden aan de linkerkant. Bovendien ligt hij goed in de groep en was er van beide kanten de intentie om door te gaan. We zijn daarom snel met elkaar in gesprek geraakt en in de tweejarige verlenging spreekt het onderlinge vertrouwen.”

Justiana miste vorig seizoen vanwege het late instromen slechts de twee openingswedstrijden, maar startte sindsdien elke wedstrijd in de basiself. Ook dit seizoen miste de technisch vaardige en fysiek sterke Justiana nog geen speelminuut.

We feliciteren Gillian Justiana dan ook met zijn langere verblijf bij onze club en wensen hem daarin vele sportieve successen toe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's