Nieuws

Volgen op

Robbert Olijfveld verlengt tot 2021

Robbert Olijfveld is met de technische commissie tot overeenstemming gekomen voor een contractverlenging tot de zomer van 2021. De 24-jarige aanvaller brak deze week zijn contract open en verlengde het voor twee extra seizoenen.

De technische commissie is dolblij met de verlenging met de aanvaller: "Robbert heeft in de afgelopen anderhalf jaar een gigantische ontwikkeling doorgemaakt. In anderhalf jaar tijd is hij uitgegroeid tot onbetwiste basisspeler", aldus André van Diermen, lid van de technische commissie met als aandachtsgebied het eerste elftal. "Met vorig seizoen 14 treffers en dit seizoen ook alweer drie treffers heeft hij een prima productie. Helemaal als je beseft dat hij de strafschoppen niet neemt."

De verlenging met Olijfveld past bovendien in de lijn die de technische commissie heeft ingezet. Van Diermen: "Sinds het ontstaan van de derde divisie zijn we bij IJsselmeervogels weer begonnen met het bouwen aan een team. Robbert sluit daar met zijn leeftijd, kwaliteiten en de manier waarop hij zich in de groep opstelt goed op aan."

Olijfveld kwam in de zomer van 2017 over van ASWH en speelde daarvoor voor Jong Sparta Rotterdam. In zijn jeugd speelde de aanvaller bij Bolnes, Spartaan '20, Excelsior en Feyenoord.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
okt
Zwemfestijn op vrijdag 26 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 26 oktober
Zwembad De Duker

31
okt
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

1
nov
Vis bakken

Vis bakken
Kantine

2
nov
2 november: Culinaire veilingavond!

2 november: Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's