Nieuws

Volgen op

Verdonkschot: “We kunnen een hele leuke wedstrijd verwachten”

IJsselmeervogels Media blikt met Ted Verdonkschot vooruit op de komende wedstrijd in de Tweede divisie.

Ted Verdonkschot over HHC Hardenberg
Zaterdag is HHC Hardenberg de tegenstander. Hier heeft hij “een heerlijke periode meegemaakt". Ook kreeg hij een kerstcadautip voor de A-selectie.

Tekst gaat door onder het filmpje

De historie tussen beide teams
HHC Hardenberg en IJsselmeervogels komen elkaar zaterdag voor de zeventiende keer tegen. De eerste twee keer was in de kampioenscompetitie van het seizoen 2006/07. Tweemaal was IJsselmeervogels de beteren en werd later ook de zaterdagtitel binnengehaald.
In de competitie liggen de verhoudingen anders. Tot vorig seizoen kon zelfs gezegd worden dat HHC Hardenberg voor De Vogels een ‘angstgegner’ was. In twaalf wedstrijden werd namelijk slechts eenmaal gewonnen en gelijkgespeeld. Vorig seizoen was daar een ommekeer. Op De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg werd met 2-0 gewonnen en op De Boshoek in Hardenberg werd niet gescoord.

Geen periodetitel voor IJsselmeervogels
Waar HHC Hardenberg vorig seizoen op een derde plek afsloot gaat het nu allemaal wat stroever. Na de eerste periode staan de oranjehemden op de achtste positie, acht punten onder IJsselmeervogels wat volop meedraait om de bovenste plaatsen.
Helaas voor de Hardenbergers, maar ook voor IJsselmeervogels werden er afgelopen zaterdag geen drie punten bijgeschreven. Tegenstander AFC was met 2-1 te sterk. Mede hierdoor gingen de Amsterdammers er voor de neus van De Vogels met de periodetitel vandoor.

Rob van der Leij
Grote man aan de kant van HHC is dit seizoen aanvaller Rob van der Leij. De nummer 9, inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen in Hardenberg, scoorde dit seizoen al achtmaal. Daarmee heeft hij nog tien doelpunten nodig om zijn aantal van vorig seizoen te evenaren. Dit was zijn productiefste jaar in dienst van HHC Hardenberg.

Ex-Vogel aan het roer
Wie ook in dienst is bij HHC is Gert Jan Karsten. In het verleden was Karsten jeugdtrainer bij IJsselmeervogels en in het seizoen 2007/08 stond hij voor het tweede elftal voor de groep. Tot op heden is hij lid van supportersclub N.A.S.
Gert Jan Karsten is bezig aan zijn derde seizoen in Hardenberg.

Live op FOX Sports
De wedstrijd HHC Hardenberg – IJsselmeervogels wordt zaterdag live uitgezonden op FOX Sports 1. Uiteraard zenden we de wedstrijd live uit in onze kantine. Maar het is natuurlijk veel leuker om de wedstrijd in het echt te zien. Daarvoor hebben we hier de routebeschrijving naar sportpark De Boshoek in Hardenberg voor u. Doordat de wedstrijd live op TV komt wordt er afgetrapt om 15:30 uur.

Scheidsrechter Teuben
De fluit zal gehanteerd worden door scheidsrechter Stan Teuben uit het Brabantse Aarle-Rixtel. Hij wordt hierin geassisteerd door de heren D. Zijlstra en K. Bodde. De heer D. Schaper is aangesteld als de vierde official.

Tot zaterdag!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's