Nieuws

Volgen op

Contractverlenging Ted Verdonkschot

IJsselmeervogels is op het trainingskamp in Breda een contractverlenging met hoofdtrainer Ted Verdonkschot overeengekomen. De ervaren Haarlemse trainer verlengde zijn contract met één jaar, tot de zomer van 2020.

Verdonkschot kwam afgelopen zomer over van Koninklijke HFC. Daarvoor was de coach werkzaam bij Rijnsburgse Boys (2003-2009), waarmee hij drie titels in de toenmalige hoofdklasse vierde en in 2009 zelfs algeheel zaterdagkampioen werd. Daarna was hij werkzaam bij Young Boys (2009), HHC Hardenberg (2009-2013) en als assistent-trainer bij Jupiler League-club Telstar (2015-2016) actief.

De technische commissie is zeer te spreken over de aanpak van Verdonkschot. Bij monde van André van Diermen, lid van de technische commissie, wordt de contractverlenging als volgt toegelicht: "Ted heeft begin dit seizoen als doelstelling meegekregen het gat met de top van de Tweede divisie te dichten. In zowel het spel als in de resultaten is dat terug te zien. Ted heeft in korte tijd een team gesmeed van deze groep en een herkenbare speelstijl neergezet. Daarnaast ligt hij goed binnen de club en zien we hem in staat om het gat met de top nog verder te dichten."

We feliciteren Ted met zijn contractverlenging en wensen hem naast een fantastische tweede seizoenshelft ook een succesvol vervolgseizoen toe.

tedverdonkschot

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's