Nieuws

Volgen op

Carmelia en IJsselmeervogels na dit seizoen uit elkaar

IJsselmeervogels en vleugelverdediger Shanon Carmelia nemen aan het eind van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat zijn de technische commissie en de Curaçaos international (29) deze week overeengekomen.

Shanon Carmelia kwam in de zomer van 2016 over van JVC Cuijk, waar hij destijds bezig was aan zijn vierde seizoen. Bij IJsselmeervogels groeide de back al snel uit tot vaste waarde op de rechterkant. In de Derde divisie miste de sympathieke Carmelia slechts twee wedstrijden en dat was vanwege interlandverplichtingen. Het seizoen werd uiteindelijk bekroond met de titel.

In zijn tweede seizoen begon Carmelia in de basiself en eindigde dat uiteindelijk ook. Hij kwam tot 21 officiële optredens, mede veroorzaakt door de blessure van Yannick Cortie, waardoor Carmelia sinds april van vorig jaar op de linkerflank te vinden is. Dit seizoen speelde Carmelia wisselend op de positie van linker- en rechtervleugelverdediger.


De technische commissie bij monde van André van Diermen over het vertrek: “Shanon heeft aangegeven graag meer aan spelen toe te willen komen op zijn eigen positie en gaat zodoende op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daar hebben we alle begrip voor en wensen hem dan ook veel succes bij het vinden van een mooie, nieuwe club.”

Shanon Carmelia

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's