Nieuws

Volgen op

Carmelia en IJsselmeervogels na dit seizoen uit elkaar

IJsselmeervogels en vleugelverdediger Shanon Carmelia nemen aan het eind van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat zijn de technische commissie en de Curaçaos international (29) deze week overeengekomen.

Shanon Carmelia kwam in de zomer van 2016 over van JVC Cuijk, waar hij destijds bezig was aan zijn vierde seizoen. Bij IJsselmeervogels groeide de back al snel uit tot vaste waarde op de rechterkant. In de Derde divisie miste de sympathieke Carmelia slechts twee wedstrijden en dat was vanwege interlandverplichtingen. Het seizoen werd uiteindelijk bekroond met de titel.

In zijn tweede seizoen begon Carmelia in de basiself en eindigde dat uiteindelijk ook. Hij kwam tot 21 officiële optredens, mede veroorzaakt door de blessure van Yannick Cortie, waardoor Carmelia sinds april van vorig jaar op de linkerflank te vinden is. Dit seizoen speelde Carmelia wisselend op de positie van linker- en rechtervleugelverdediger.


De technische commissie bij monde van André van Diermen over het vertrek: “Shanon heeft aangegeven graag meer aan spelen toe te willen komen op zijn eigen positie en gaat zodoende op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daar hebben we alle begrip voor en wensen hem dan ook veel succes bij het vinden van een mooie, nieuwe club.”

Shanon Carmelia

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's