Nieuws

Volgen op

Gévero Markiet na dit seizoen naar AFC

IJsselmeervogels neemt na dit seizoen afscheid van Gévero Markiet. De 27-jarige centrumverdediger is op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging vanwege een gebrek aan speeltijd en heeft die voor komend seizoen gevonden bij tweededivisionist AFC Amsterdam.

Markiet kwam in oktober van 2017 van Helmond Sport naar IJsselmeervogels. Markiet doorliep daarvoor de jeugdopleiding van FC Utrecht en speelde tussen 2008 en 2015 bijna zestig wedstrijden in het eerste van de Utrechtse profclub.

De in Amsterdam woonachtige Markiet werd vorig seizoen al snel een vaste waarde bij de Rooien. Dit seizoen moet Markiet het meer hebben van invalbeurten, waardoor in goed overleg is besloten na dit seizoen uit elkaar te gaan.

De technische commissie bij monde van André van Diermen over het vertrek: “We vinden het jammer dat Gévero ons na dit seizoen gaat verlaten. Met zijn ervaring vervult hij een prettige rol in de groep. We hebben echter begrip voor zijn keuze om IJsselmeervogels te verruilen voor een team waar hij mogelijkerwijs meer aan spelen toe komt.”

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's