Nieuws

Volgen op

Yannick Cortie verlengt contract

De technische commissie en Yannick Cortie hebben deze week overeenstemming bereikt over een contractverlenging. De 25-jarige verdediger kwam deze week een verlenging met IJsselmeervogels overeen tot de zomer van 2020.

Cortie kwam in 2017 naar de Westmaat. De linkerverdediger kwam over van het Duitse SC Teutonia Watzenborn-Steinberg, na daarvoor vele jaren onderdeel te zijn geweest van de jeugdopleiding van FC Utrecht. Bij de ploeg uit de Domstad speelde Cortie ook zeven Eredivisieduels.

Bij IJsselmeervogels kwam de in Amsterdam woonachtige Cortie sinds vorig seizoen tot nu toe twintig keer in actie. Dit hadden er veel meer kunnen zijn, ware het niet dat hij vorig jaar maart in het thuisduel met VVSB een zware knieblessure opliep en bijna een kalenderjaar moest werken aan zijn herstel. Begin maart van dit jaar maakte hij zijn rentree in het uitduel met Kozakken Boys en ondertussen doet Cortie wedstrijdritme op in wedstrijden van het beloftenteam en het tweede elftal.

André van Diermen is zeer tevreden met de contractverlenging: "Yannick heeft voor zijn blessure laten zien een uitstekende verdediger te zijn en hij past bovendien qua karakter heel goed bij IJsselmeervogels. Een positieve jongen die goed in de groep én bij de supporters ligt en met wie we graag door wilden. Dat wilde hij zelf ook, want ook hij voelt zich thuis bij IJsselmeervogels."

Yannick Cortie

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's