Nieuws

Volgen op

Ali Akla seizoen langer bij IJsselmeervogels

Ali Akla heeft deze week zijn contract bij IJsselmeervogels verlengd voor de duur van één seizoen. De aanvaller kwam in de zomer van 2016 over van DVS’33 Ermelo en gaat zodoende zijn vierde seizoen bij IJsselmeervogels.

De 26-jarige Irakees maakte in zijn eerste seizoen bij IJsselmeervogels indruk in de Derde divisie en mede door zijn inbreng promoveerde IJsselmeervogels als kampioen naar de Tweede divisie. Akla had met zes goals en negen assists een grote inbreng in dat kampioenschap.

Het seizoen erop startte Akla met een meniscusblessure en vanaf de winterstop kon de aanvaller zijn stempel weer drukken. Met opnieuw vijf goals en zes assists was het een succesvol seizoen, al was het steeds niet geheel pijnvrij. Om die reden liet Akla zich deze zomer opereren aan een knieblessure, waarvan hij pas in de afgelopen winterstop was hersteld. Sinds februari is Akla weer wedstrijdfit en sindsdien kwam hij zevenmaal als invaller in actie, waarvan viermaal als basisspeler.

De technische commissie is zeer content met de verlenging: “Ali is een echte rasvoetballer waarvan veel dreiging uitgaat en die we om die reden graag wilden behouden bij IJsselmeervogels. Bovendien is hij sterk teruggekomen uit zijn herstel, waardoor hij zich dit seizoen alweer enkele keren van zijn beste kant binnen de lijnen heeft kunnen laten zien. Met deze contractverlenging is de selectie voor komend seizoen in principe rond.”

Ali Akla in de wedstrijd tegen Barendrecht

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
mei
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

4
juni
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht
Kantine IJsselmeervogels

5
juni
Voetbalcity

Voetbalcity
Hoofdveld IJsselmeervogels

8
juni
25 jaar NAS: Qmusic The Party

25 jaar NAS: Qmusic The Party
Sporthal de Toekomst

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's