Nieuws

Volgen op

Michiel Koelewijn nieuwe trainer JO15-1

IJsselmeervogels heeft in de persoon van Michiel Koelewijn een trainer gevonden voor JO15-1, voor dit seizoen. Koelewijn was tot afgelopen zomer vier seizoenen actief bij Sparta Nijkerk en liep de afgelopen maanden stage in de jeugdopleiding van AFC Ajax.

Chaiat trainer JO19-1, Van Esveld naar JO15-1

Abdelhali Chaiat krijgt volgend seizoen IJsselmeervogels JO19-1 onder zijn hoede. De Amersfoortse trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij IJsselmeervogels en is vorig jaar gestart bij JO17-1. Het team strijdt momenteel bovenin mee in de Derde divisie A. De voormalige profvoetballer (FC Utrecht, FC Volendam, De Graafschap en AGOVV) gaat daarmee zijn derde seizoen in en wordt met deze overstap trainer van het vlaggenschip van de jeugdopleiding.

Jong IJsselmeervogels door naar kwartfinale

Gisteravond speelden de Jonge Vogels alweer hun laatste poule wedstrijd in de Acerbis beloften competitie. Op eigen veld moesten ze het opnemen tegen s.v. Huizen.

IJsselmeervogels door met Wouter Zewuster

Het huidige seizoen is nog in volle gang. Toch oriënteert IJsselmeervogels zich al op de invulling van de technische staf van de diverse teams voor volgend seizoen. De technische commissie jeugd heeft samen met Wouter Zewuster besloten om ook volgend jaar de samenwerking te continueren nadat hij afgelopen seizoen met JO19-1 promotie heeft gemaakt naar de 2e divisie, is er nog steeds een groot vertrouwen.

MO19-1 promoveert als kampioen naar Hoofdklasse

De meiden van Onder 19-1 hebben afgelopen zaterdag de zwaarbevochten titel binnengehaald. Op de laatste speeldag van de najaarscompetitie moest er gewonnen worden van Waterwijk uit Almere. Door een schitterende en goede wedstrijd werden de gasten uit Almere met 4-0 verslagen en kon de kampioensvlag in top.

Norbert Koelewijn verlaat IJsselmeervogels

Norbert Koelewijn (30) heeft bij de technische commissie te kennen gegeven na dit seizoen te vertrekken als trainer/coach van IJsselmeervogels 2 en het belofteteam. De Spakenburger keerde in 2017 terug als trainer en is toe aan een nieuwe sportieve uitdaging.

Keepersacademie

Na een periode van rust hopen wij aanstaande maandag, 14 januari, weer van start te gaan met de keepersacademie.

Jumbo jeugdtoernooi groot succes

Na bijna 2 weken werd afgelopen vrijdag in sporthal de Toekomst het IJsselmeervogels Jumbo jeugdtoernooi afgesloten door de G-jeugd.

MO17-1 najaarskampioen

Woensdagavond zijn de meiden van MO17-1 kampioen geworden in de najaarscompetitie.

Situatie O15-1

Afgelopen week hebben we als TC-Jeugd met de staf van de O15-1 om de tafel gezeten.

Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's