Nieuws

Volgen op

Beukers in de voorlopige selectie van Oranje O15

Daniël Beukers, die vorig jaar van IJsselmeervogels overging naar AZ, zit in de voorlopige selectie van Oranje Onder-15 voor een tweeluik met Duitsland.

JO13-2007 winnen Paastoernooi!

Afgelopen maandag, Tweede Paasdag, hebben de JO13-1 het toernooi bij DHSC in Utrecht gewonnen! Complimenten voor de spelers en begeleiders!

file 20

Zomertoernooien voor de jeugd bij IJsselmeervogels

Ook dit jaar organiseert v.v. IJsselmeervogels weer de traditionele JUMBO Jeugdtoernooien (editie juni 2019). Op de zaterdagen 15 en 22 juni spelen diverse jeugdteams om de hoogste eer aan de rode zijde van de Westmaat. Uit diverse plaatsen uit Nederland zijn inmiddels aanmeldingen ontvangen, maar er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Jong IJsselmeervogels strandt in de halve finale

Dinsdag 9 april speelden de beloften van IJsselmeervogels en Hercules een zeer boeiende halve finale in de Acerbis beloftencompetitie. Onder prima omstandigheden mochten beide teams tegen elkaar spelen, en net als vorig seizoen in de kwartfinale werd het een kraker, waarin de Vogels de winst helaas aan Hercules moesten laten.

Halve finale beloftencompetitie vanavond op de Westmaat

Vanavond een echte kraker op het hoofdveld! De halve finale van de Acerbis beloftencompetitie. We spelen om 20.00 uur thuis tegen Hercules.

Komt u onze jongens aanmoedigen?

 

Wegen IJsselmeervogels en Zewuster scheiden zich

Maandagavond is in een gesprek tussen de TC-Jeugd en Wouter Zewuster in goed overleg besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. De TC-Jeugd en de Wouter Zewuster hebben teveel verschil van inzicht in de samenwerking en er is te weinig vertrouwen in een goede afloop van de huidige competitie.

Jong IJsselmeervogels naar halve eindstrijd

Gisteren speelden de beloften van IJsselmeervogels en VVOG hun uitgestelde kwartfinale in de Aecerbis beloften competitie. Omdat IJsselmeervogels O19-1 in de 2e divisie een zeer belangrijke afgelopen week had, werd VVOG gevraagd om de wedstrijd een week uit te stellen. De O19-1 maakte de extra aangevraagde rust waar met een 2-2 uit tegen Be Quick Groningen en afgelopen zaterdag een knappe 1-0 overwinning tegen Quick Boys.

Beloftenteam speelt kwartfinale

Het beloftenteam van IJsselmeervogels speelt dinsdagavond om 20.00 uur de kwartfinale van de Acerbis Beloftencompetitie tegen Jong VVOG. Het team kan uw steun goed gebruiken om de kans op titelprolongatie te behouden. Het duel wordt gespeeld op het hoofdveld en de toegang is gratis.

Acerbis

Geen (techniek)trainingen op Biddag

Tijdens Biddag, aanstaande woensdag 13 maart, zijn er geen reguliere training en ook is er geen techniekschool.

Trainer worden bij IJsselmeervogels? We want you!

Heb jij interesse om als voetbaltrainer aan de slag te gaan bij de jeugd van IJsselmeervogels? Of wil jij juist jezelf ontwikkelen in het trainersvak! Dan zijn wij opzoek naar jou!

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's