Nieuws

Volgen op

Van Willige, Van Leijenhorst en Martherus blijven aan als trainer

De TC-Jeugd heeft de afgelopen periode veel gesprekken gevoerd met diverse trainers, en wil u graag een update geven van de laatste stand van zaken.

JO11-1

Net als Jeffrey van den Dikkenberg heeft Jan van Willige - ondanks zijn vertrek als speler - met de TC-jeugd overeenstemming over het verlengen van zijn trainersloopbaan bij IJsselmeervogels. Jan gaat komend seizoen de O11-1 doen, omdat we hebben gemerkt dat hij zich erg goed en snel ontwikkeld als jeugdtrainer. Komend seizoen gaat hij op het ROC Sport & Bewegen zijn eerste trainersopleiding volgen, om zich verder te ontwikkelen.

JO8-1

Marciano van Leijenhorst heeft ook overeenstemming bereikt met de TC-jeugd. Hij heeft inmiddels het ROC Sport & Bewegen afgerond. Dit jaar had Marciano de O9-1 onder zijn hoede, en een aantal spelers heeft zich zeer goed ontwikkeld. Één van zijn spelers heeft in de winterstop zelfs op jonge leeftijd de overstap naar de O10-1 gemaakt. Als TC-jeugd zijn we zeer content met Marciano, die zo als A-selectiespeler een deel van de jeugdopleiding gaat verzorgen.

JO9-2

Deze week heeft de TC-jeugd ook een akkoord bereikt met Djaylani Martherus. Djaylani traint dit seizoen de O8-2. Onder de hoede van Sipke Ausma ontwikkelt de speler van de O19-2 zich goed en de TC-jeugd wil hem daar dan ook extra stappen laten maken. Hij gaat komend seizoen een trainersopleiding volgen om zich zo ook verder te ontwikkelen en gaat zodoende aan de slag bij JO9-2.

We wensen Jan, Marciano en Djaylani veel succes en het nodige plezier toe in dit lopende seizoen!

Ouder nieuws:

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

1
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

2
nov
2 november: Culinaire Avond!

2 november: Culinaire Avond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's