Nieuws

Volgen op

Voorlopige teamindeling 2018-2019

De TC-jeugd heeft de afgelopen weken menig uurtje gestoken om de voorlopige indeling voor elkaar te krijgen. Deze indeling is gemaakt op selectieniveau om de betere spelers bij elkaar te krijgen. En op niet-selectieniveau om spelers bij elkaar te houden, zodat er soort van vriendenteams ontstaan.

Bij de indeling wordt er ook rekening gehouden met de 2 P's:
P1: staat voor plezier, dat betekent dat een speler op het juiste niveau ingedeeld moet worden, bij ongeveer hetzelfde niveau spelers. Waardoor hij net te ver er bovenuit steekt wat tot frustratie leidt. Of er te ver onder uit bungelt, waardoor er te weinig slagingskans is, waardoor het zelfvertrouwen afneemt.
P2: staat tot presteren, die P komt duidelijk op de 2e plaats. Presteren is belangrijk, maar wel binnen de mogelijkheden van het kind. Maar als alles klopt, komen die prestaties vanzelf.

Graag vermelden we nogmaals dat deze indeling VOORLOPIG is, want onze ervaring leert dat er zaken kunnen veranderen, doordat er kinderen van voetbal gaan, er nieuwe leden komen, of bij selectieteams dat er kinderen opmerkelijk beter presteren dan verwacht of andersom.

De komende periode zal de Voetbalgids een aantal keren geüpdatet worden, om de laatste wijzigingen bekend te maken, maar ook de staf, startdata,. de veld- en kleedkamerindeling.
Dus hou de site in de gaten.

De voorlopige indeling is hier te downloaden.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
sept
Derbydonderdag

Derbydonderdag
Sportpark

5
okt
Bingo

Bingo
Clubhuis

11
okt
Tongavond

Tongavond
Clubhuis IJsselmeervogels

12
okt
Tongavond (uitverkocht)

Tongavond (uitverkocht)
Clubhuis IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's