Nieuws

Volgen op

Ook 2e editie Jumbo Jeugdtoernooi een succes!

Na de eerste succesvolle editie van het Jumbo jeugdtoernooi was het afgelopen zaterdag tijd voor editie 2. Dit keer stond de JO12 en JO13 centraal. De rode zijde van de Westmaat kleurde rond de klok van 9.00 in diverse kleuren. Wederom kwamen de spelers uit diverse delen van het land. Een bonte mengeling van outfits maar allemaal hetzelfde doel voor ogen; een mooi toernooi spelen met uiteindelijk doel; de felbegeerde beker in ontvangst nemen!

jeugdtoernooi banner

Naast alle kleuren was ook de kleur geel van jeugd toernooi sponsor Jumbo van Wincoop ruim aanwezig. Ondanks dat het weer iets minder was, was de inzet dat zeker niet! Het toegestroomde publiek genoot zichtbaar van deze inzet van al deze voetballers. Dat kijken hongerig maakte bleek wel bij de drukte voor de viskraam, de kibbeling vond gretig aftrek! 

De spelers kon dit niet boeien, zij zaten in de wedstrijd, waren fanatiek en gingen de strijd aan met elkaar maar zoals altijd kan er maar 1 de beste zijn....In poule A werd de eerste plaats opgeëist door VV Lyra JO12-1 en in poule B was de beker voor Fort. Wormerveer JO12-1. Poule C en D werden gevormd door de JO13, in de eerste poule eiste IJsselmeervogels JO 13-2 de winst op en in poule D was de eer voor FC Delta Sport ‘95 JO13-1.

Natuurlijk werden ook de overige spelers niet vergeten, zij ontvingen uit handen van de toernooi commissie een vaantje als herinnering aan deze dag. Dat het toernooi geslaagd was bleek wel uit de opmerking: volgend jaar zijn wij er zeker weer bij!

De toernooicommissie bedankt iedereen die zich deze dag wederom heeft ingezet: horecateam, visbak team, stadionspeaker, scheidsrechter, EHBO, wedstrijdsecretaris, Jumbo van Wincoop. Vanuit de club bedanken we de toernooicommissie die met hun inzet ervoor hebben gezorgd dat de toernooien weer op de kaart staan bij IJsselmeervogels. Op naar het winterjeugdtoernooi, maar eerst genieten van een welverdiende vakantie met z’n allen!

jeugdtoernooi prijzen

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
sept
Derbydonderdag

Derbydonderdag
Sportpark

5
okt
Bingo

Bingo
Clubhuis

11
okt
Tongavond

Tongavond
Clubhuis IJsselmeervogels

12
okt
Tongavond (uitverkocht)

Tongavond (uitverkocht)
Clubhuis IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's