Nieuws

Volgen op

Update trainersstaf jeugdopleiding

De TC-Jeugd heeft de afgelopen periode veel gesprekken gevoerd met diverse trainers, en wil u graag een update geven van de laatste stand van zaken.

O10-2

Eén van de redenen voor IJsselmeervogels om structureel veel aandacht aan de jeugdopleiding te schenken is, dat men later oud-eerste elftalspelers kan benaderen voor trainersfuncties. Door hun specifieke kennis en vaardigheden kunnen ze van onschatbare waarde zijn voor de jeugdopleiding.

Geurt Koelewijn is voor komend seizoen bereid gevonden om de O10-2 te gaan trainen. We hoeven van deze kant Geurt niet verder te introduceren, maar voor de jonge spelertjes is het goed te weten dat Geurt bij de legendarische lichting van1995 hoorde, toen IJsselmeervogels met veel eigen spelers algeheel landskampioen werd.

O8-2

Tom Hopman gaat dit jongste selectieteam training geven. Tom speelt komend seizoen in de O19-1, dat dan 2e divisie gaat spelen. Deze kennis en zijn ervaringen van het afgelopen seizoen zullen Tom gaan helpen bij het trainen van dit team. Verder volgt Tom de opleiding ROC Sport & Bewegen in Amersfoort, waardoor hij zijn stage bij zijn club IJsselmeervogels kan volgen.

O11-2

Wat voor de O10-2 geldt, geldt ook voor de O11-2. Fred Benson gaat dit team komend seizoen trainen. Fred heeft natuurlijk een paar seizoenen terug in het eerste gespeeld, maar hij is ook de nodige jaren actief geweest in het betaald voetbal. Dit seizoen gaat hij de gecombineerde TC-III en TC-II opleiding volgen voor oud-contractspelers. Voor die opleiding gaat Fred stage lopen bij de O19-1 / O17-1 en dat combineert hij met het trainen van de O11-2.

Omdat er een aantal nieuwe trainers zijn gekomen, hebben we ook afscheid genomen van een aantal trainers. Bryan Burgerhout (O11-1), hij kon het trainerschap niet combineren met Sparta Nijkerk, Henk Dijkhuizen (O9-2) en Jan van Triest (O11-2). We willen Bryan, Henk en Jan langs deze weg bedanken voor hun inzet voor het afgelopen seizoen! 

Verder wensen we Geurt, Tom en Fred veel succes en het nodige plezier toe voor komend seizoen!

Eerdere berichten:

%MCEPASTEBIN%

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's