Nieuws

Volgen op

Hand-out trainers/leiders

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft de commissie Voetbal een hand-out samengesteld voor trainers en leiders. Alles wat je als (nieuwe) trainer of leider van een team moet weten is hierin te vinden.

Terwijl velen nog genieten van een welverdiende vakantie, wordt er op de achtergrond door vrijwilligers hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen. Een van de zaken die opgepakt moest worden was zorgen dat trainers en leiders duidelijk weten waar ze moeten zijn voor wat. Dat varieert tot vragen over kledingverstrekking, materialen, planning van wedstrijden en trainingen, maar ook zaken als "hoe gaan we om met problemen", "wie kan mij helpen", etc.

Antwoorden op dit soort vragen zijn gebundeld in een hand-out, een wegwijzer voor (nieuwe) trainers en leiders binnen onze mooie club. Deze hand-out zal via mail naar leiders/trainers verstuurd worden maar is hier ook te downloaden. Ongetwijfeld komen we nog zaken tegen die niet afgedekt zijn door deze hand-out. We zullen deze dan ook steeds blijven aanvullen en verbeteren.

We wensen iedereen alvast een mooie en sportief seizoen toe!

De Commissie Voetbal.

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's