Nieuws

Volgen op

Veteranen winnen Wim Bode voetbaltoernooi

Een gecombineerd veteranenteam van IJsselmeervogels heeft afgelopen weekend in Engeland beslag weten te leggen op de eerste plaats van het prestigieuze Wim Bode Internationaal Veteranentoernooi.

wimbode1

Het Wim Bode-toernooi, dat dit jaar haar twintigste editie vierde, begon ooit bij het Hilversumse Altius maar streek de afgelopen jaren in diverse Europese uithoeken neer. De editie van 2019 vond plaats in Engeland. In Chislehurst, vlakbij Londen, op het complex van Glebe FC, verzorgde het Engelse South Bank Cuaco FC dit jaar het gastheerschap.

Teams die de afgelopen jaren een vaste waarde voor dit toernooi waren, zijn Penarth Wanderers (Wales), Overmere (België), Crystal Palace (Engeland), Dulwich (Engeland), Aarhus (Denemarken), Hörste (Duitsland) en IJsselmeervogels (Nederland). De laatste jaren kwamen daar Castella di Brianza (Italië), Real Sranang (Nederland) en Cuaco Vets (Engeland) bij.

Een mixteam van IJsselmeervogels 6, IJsselmeervogels Veteranen 1 en de teams die op vrijdagavond aan de 35+ 7-tegen-7-competitie meedoen vormden een geoliede machine die onder de tactische leiding van trainer/coach Klaas Vedder tot grote hoogte steeg. De fraaie wisselbeker was het logische gevolg, die bijna net zo groot was als de feestvreugde.

wimbode2

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
mei
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

4
juni
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht
Kantine IJsselmeervogels

5
juni
Voetbalcity

Voetbalcity
Hoofdveld IJsselmeervogels

8
juni
25 jaar NAS: Qmusic The Party

25 jaar NAS: Qmusic The Party
Sporthal de Toekomst

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's