Nieuws

Volgen op

Zaterdag: derbycollecte!

Al jaren lang zorgt supportersclub N.A.S. in samenwerking met de supporters voor een daverende sfeer tijdens de broedertwist met de blauwe buren. Ook dit jaar hebben ze weer, samen met een kleine groep supporters, een geweldige sfeeractie uitgedacht.

Buscombi - voorverkoop Katwijk - IJsselmeervogels

Voor de wedstrijd Katwijk - IJsselmeervogels geldt een buscombiregeling. Daarom is er as. donderdag voorverkoop van kaarten in de kantine van 19:30 - 21:00 uur.

Gezocht: barpersoneel op woensdagavond

Bijna elke trainingsavond genieten we van een gezellige drukte in onze kantine en nagenoeg elke avond hebben we ook voldoende bezetting achter de bar. Op woensdag zit IJsselmeervogels echter nog niet zo breed in de bezetting. Zodoende zoeken we versterking.

Zaterdag derbycollecte door Supportersclub NAS

Aanstaande zaterdag houdt Supportersclub NAS voorafgaand aan de wedstrijd IJsselmeervogels - Jong Sparta Rotterdam een derbycollecte. De opbrengst komt geheel ten goede aan de sfeeractie bij de derby tegen SV Spakenburg op zaterdag 29 september.

Open Dag wordt Familiedag

Normaal gesproken houdt IJsselmeervogels gedurende de laatste wedstrijd van de voorbereiding een open dag voor (ere)leden, sponsoren en supporters. Vanwege de verbouwing van wat in de toekomst het nieuwe clubhuis moet worden, is gekozen voor een andere invulling.

Historie IJsselmeervogels in woord en beeld

Enkele weken geleden is de vernieuwde Supporterssite in de ‘lucht’ gekomen. Deze site is helemaal ingericht om de prachtige historie van IJsselmeervogels in alle facetten in woord en beeld te brengen.

Supportersbus naar Kozakken Boys

De supportersbus naar Werkendam voor de wedstrijd tegen Kozakken Boys vertrekt om 13:15 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus geef je snel op!

Supportersbus naar Maassluis

De supportersbus naar Maassluis voor de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis vertrekt om 11:00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus geef je snel op!

Supportersbussen Paasweekend

Komend paasweekend zijn er twee uitwedstrijden. Zaterdag gaan we naar de Treffers, paasmaandag naar HHC Hardenberg. Er zullen supportersbussen naar beide uitwedstrijden gaan. Geef je nu op, er is nog plaats!

De bus naar de Treffers vertrekt om zaterdag om 15:45 uur.

supportersbus Treffers

De bus naar HHC Hardenberg vertrekt maandag om 13:30 uur.

supportersbus HHC

Gooische Vrouwen Bingo opnieuw een groot succes

De Gooische Vrouwen Bingo van afgelopen vrijdagavond was wederom een groot succes. Veel dames uit Bunschoten en uit de regio hadden zich via de website al snel verzekerd van een plaatsje, met als hoofdprijs een city trip voor 2 personen naar Parijs.

Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Bingo! 14 december 2018

Bingo! 14 december 2018
Kantine IJsselmeervogels

18
dec
Vrijwilligersavond / Kerstborrel

Vrijwilligersavond / Kerstborrel
Kantine IJsselmeervogels

22
dec
Jeugdkersttoernooi KRV

Jeugdkersttoernooi KRV
Sporthal de Toekomst

27
dec
Jeugdkersttoernooi JO10/JO11

Jeugdkersttoernooi JO10/JO11
Sporthal de Toekomst

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's