Nieuws

Volgen op

'Echte Mannen Bingo 2019' uitverkocht!

De Echte Mannen Bingo, die dit jaar op de agenda staat voor 15 maart is volledig uitverkocht. Dientengevolge zal er geen online verkoop volgen. 

Loting koppeldartstoernooi 2019

Donderdagavond is geloot voor het Koppeldarttoernooi van de Supportersclub NAS dat zal plaatsvinden op 1 maart 2019. Bekijk hieronder de loting.

Loting Koppel darttoernooi live op Facebook

Donderdag 7 februari zal de loting voor het koppel darttoernooi van Supportersclub N.A.S. live worden vertoond via de Facebookpagina van IJsselmeervogels.

Entreekaarten in de bussen naar AFC

Morgen vertrekken er zes bussen richting Amsterdam voor de wedstrijd AFC - IJsselmeervogels.

Uit naar AFC - parkeerinfo

Komende zaterdag zullen er 6 bussen met supporters vertrekken naar AFC om daar de topper tussen de nummers 1 en 2 van de Tweede Divisie te gaan bekijken.  De vertrektijd is 12:30 uur in tegenstelling tot wat eerder is vermeld.

Voor mensen die met eigen vervoer gaan is het belangrijk te weten dat er een nieuwe parkeergarage is geopend waar vanaf 1 januari 2019 speciale tarieven voor AFC-bezoekers in het weekend gelden. Zie deze link voor meer parkeerinformatie. 

Zaterdag: derbycollecte!

Al jaren lang zorgt supportersclub N.A.S. in samenwerking met de supporters voor een daverende sfeer tijdens de broedertwist met de blauwe buren. Ook dit jaar hebben ze weer, samen met een kleine groep supporters, een geweldige sfeeractie uitgedacht.

Buscombi - voorverkoop Katwijk - IJsselmeervogels

Voor de wedstrijd Katwijk - IJsselmeervogels geldt een buscombiregeling. Daarom is er as. donderdag voorverkoop van kaarten in de kantine van 19:30 - 21:00 uur.

Gezocht: barpersoneel op woensdagavond

Bijna elke trainingsavond genieten we van een gezellige drukte in onze kantine en nagenoeg elke avond hebben we ook voldoende bezetting achter de bar. Op woensdag zit IJsselmeervogels echter nog niet zo breed in de bezetting. Zodoende zoeken we versterking.

Zaterdag derbycollecte door Supportersclub NAS

Aanstaande zaterdag houdt Supportersclub NAS voorafgaand aan de wedstrijd IJsselmeervogels - Jong Sparta Rotterdam een derbycollecte. De opbrengst komt geheel ten goede aan de sfeeractie bij de derby tegen SV Spakenburg op zaterdag 29 september.

Open Dag wordt Familiedag

Normaal gesproken houdt IJsselmeervogels gedurende de laatste wedstrijd van de voorbereiding een open dag voor (ere)leden, sponsoren en supporters. Vanwege de verbouwing van wat in de toekomst het nieuwe clubhuis moet worden, is gekozen voor een andere invulling.

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's